Menu
Uimaliitto ja S-ryhmän hotellit yhteistyöhön

Sokos Hotelleista ja Suomen Radisson Blu Hotelleista Uimaliiton virallinen majoittaja

10.9.2021
 
Uimaliitto ja S-ryhmän hotellit aloittivat yhteistyön keväällä 2020. Tämän myötä Sokos Hotelleista ja Suomen Radisson Blu Hotelleista tulee uintiurheilijoiden virallinen majoitusyhteistyökumppani.
 
- Meille on tärkeää, että hotellikumppanimme kattaa laajasti koko maan ja palvelee näin seurojamme sekä Uimaliittoa. Sokos Hotellit ja Suomen Radisson Blu Hotellit  ovat aivan oleellinen osa yrityskumppaniverkostoamme ja on hienoa jatkaa tätä hyvin alkanutta yhteistyötä, toiminnanjohtaja Sanna Airaksinen kiteyttää.


Seurojen ja joukkueiden vapaa-ajan ryhmämatkustukseen on rakennettu oma jäsenohjelma, Sporttiklubi. Kyseessä on S-ryhmän hotellien, Suomen, Viron ja Venäjän Sokos Hotellien sekä Suomen Radisson Blu Hotellien yhteinen jäsenohjelma, jonka kautta joukkueet saavat parhaat edut. Yksittäiseen matkustukseen on käytettävissä Suomen Uimaliiton sopimushinnat majoitus- ja kokouspalveluissa.

S-ryhmän hotellien puolella on otettu uintiyhteisö innolla vastaan. - Koemme tärkeänä, että voimme yhteistyökumppanina olla mukana tukemassa toimintaa, joka edistää ihmisten terveyttä, hyvinvointia ja yhdenvertaisuutta sekä myös turvallisuutta, asiakkuuspäällikkö Nea Vuoti täydentää. Meillä on tällä hetkellä hotelleissamme asiakastyytyväisyys korkeimmalla tasolla koskaan ja huolehdimme erittäin mielellämme uintiyhteisön tarpeista majoitus-, kokous- ja ravintolapalveluiden osalta. 

Sokos Hotels on 48 hotellista koostuva suomalainen hotelliketju. Sokos Hotellien kolme eri hotellityyppiä tarjoavat yksilöllisen hotellikokemuksen jokaiselle. Original-hotellit tunnetaan sydämellisestä palvelustaan ja keskeisistä sijainneistaan, Break-hotellit tarjoavat rentouttavaa irtiottoa arjesta ja uniikkien Solo-hotellien korkea laatu näkyy niin palvelussa kuin hotellien puitteissakin. Sokos Hotels on valittu Suomen vastuullisimmaksi, arvostetuimmaksi ja luotetuimmaksi hotelliketjuksi monena vuotena peräkkäin, myös tänä vuonna. Ketjun hotelleja on Suomessa, Virossa ja Venäjällä.

Kaikilla Sokos Hotelleilla ja Suomen Radisson Blu Hotelleilla on Green Key -ympäristötunnus. Radisson Hotel Group valittiin 9. kerran maailman 100 eettisimmän yrityksen joukkoon.

 
 
Lisätiedot: 
Suomen Uimaliitto
Jari Lamminaho, myynti- ja markkinointipäällikkö, 040 7712 887,  jari.lamminaho@uimaliitto.fi
 
Sokos Hotellit, Radisson Blu Hotellit, Suomi / SOK Matkailu- ja Ravitsemuskaupan ketjuohjaus
Nea Vuoti, asiakkuuspäällikkö, puh. 010 768 0813, nea.vuoti@sok.fi
Minna Eliasson, markkinointipäällikkö, puh. 050 3883 3856, minna.eliasson@sok.fi
 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.