29.05.2017

Social Table Tapiola Gardenissa

Suomi 100 -juhlavuoden yksi teemoista on "Syödään yhdessä". Olemme kehittäneet Original Sokos Hotel Tapiola Gardenissa S-Card-vieraillemme mahdollisuuden nauttia hyvästä ruuasta muiden vieraidemme kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että arki-iltaisin maanantaista torstaihin klo 18-21 meillä on S-Card-asiakkaille katettu kotiruokabuffet, jossa annos vaihtuu päivittäin. Buffet kustantaa yhden ateriaedun verran, ja kyseisessä tilassa meillä on henkilökuntaa, jolta voi halutessa tilata myös ruokajuomia. Tilassa on luvallista liittyä muiden ruokailijoiden seuraan ja näin saada kokonaisvaltainen ruokailukokemus.

"Juuri valmistuneen kuluttajatutkimuksen mukaan suomalaiset haluaisivat viettää enemmän aikaa yhdessä ruoan ääressä. Perheaterioiden lisäksi halutaan rentoa syömistä ystävien ja lähipiirin kanssa. Myös ravintolassa haluttaisiin syödä nykyistä enemmän. Tutkimus osoittaa, että kaipaamme yhteisöllisyyttä, mutta keinoja sen toteuttamiseen ei tahdo löytyä. Myös kansainvälisissä vertailututkimuksissa näkyy, että meillä käytetään muita maita vähemmän aikaa yhteisiin aterioihin. Juhlavuonna 2017 tähän halutaan tehdä muutos."

- ELO – Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö 5.6.2016- (Lue koko artikkeli täältä)

Osallistumme Suomi 100 -juhlavuoteen tarjoamalla keinon, jonka avulla yhteisöllisyyttä on mahdollista edistää myös työmatkoilla, joilla useimmiten tulee reissattua ilman läheisiä.

Nähdään Social Table:ssa!