Skidien Stadi kesällä
27.05.2019

Skidien Stadi kesällä

Kesällä Helsingistä, eli tuttavallisemmin Stadista, löytyy paljon nähtävää ja koettavaa pienemmillekin matkailijoille.

Hesarilla on lasten leikkitila Juhannuksen jälkeen koko kesän aina koulujen alkuun saakka Elokuun puoliväliin.

Hotellin vastaanotosta voi sadepäivän sattuessa lainata lautapelin huoneeseen. Pelivaihtoehdot ovat muistipeli, Kimble, Choco ja Monopoly.

Meiltä voi myös lainata piknik-korin kesäisiä piknikkejä varten, parhaat piknik-paikat vinkataan vastaanotosta.

Hotellilta on lyhyt kävely kauppatorille mistä saa herkulliset jäätelöt, mutta parasta varoa jäätelöitä metsästäviä city-lokkeja.

Kauppatorilta pääsee myös kesän suosikkikohteisiin Korkeasaareen sekä Suomenlinnaan. Suomenlinnan lautta kulkee koko päivän ja matka kestää n. 20 minuuttia. Lippuja saa laiturialueen automaatista. Myös Helsingin seudun liikenteen (HSL) liput käyvät lautalla. Korkeasaaren vesibussiin myydään lippuja myös laiturialueella. Korkeasaaren sisäänpääsyliput kannattaa ostaa netistä ennakkoon jonottamisen välttämiseksi.

Korkeasaaren sisäänkäynnin lähettyvillä on Seikkailupuisto Korkee. Puistosta löytyy sopivasti haasteita kaikille ikään katsomatta aina 90 cm pituisesta seikkailijasta lähtien.

Pilvisemmän päivän voi viettää myös museoita kiertäen. Lapset viihtyvät varsinkin Luonnontieteellisessä museossa sekä Torikortteleissa sijaitsevassa Helsingin kaupunginmuseon Lasten Kaupungissa. Myös Linnanmäen Sealife on oiva vaihtoehto sateen sattuessa.

Aktiivisempaan menoon suosittelemme Rush sisätrampoliinipuistoa, joka sijaitsee Valimon aseman vieressä n. 10 minuutin junamatkan päässä Helsingin keskustasta. Hakaniemen torin kupeesta pääsee maanalaiseen Leikkiluolaan. Lähimmän paikallisen HopLopin löydät Ruoholahdesta.

Linnanmäelle hujauttaa spåralla tuossa tuokiossa, monelle lapselle itse raitiovaunuajelu on reissun kohokohta. Ratikalla numero 3 pääsee Rautatieaseman edestä suoraan Lintsin viereen. Lippuja voi ostaa pysäkin automaatista tai tekstarilla. Myös R-Kioskit myyvät lippuja.

Pienille vesipedoille suositellaan uimastadionia, eli Stadikkaa. Toki meressäkin pääsee pulahtamaan. Lähimmät uimarannat ovat Suomenlinnassa ja Hietsussa sekä meriallas Allas Sea Poolilla Kauppatorin kupeessa.

Tervetuloa viettämään viihtyisiä kesäpäiviä Hesarille!