Menu
mikkeli, talvi, tekemistä, lumikenkäily, talviaktiviteetti, talviloma, loma

Sisäaktiviteetteja Mikkelissä

 

Sanotaan, että ei ole huonoa säätä, on vain huonoja varusteita. Jos ulkoaktiviteetit eivät sovi ohjelmaasi, nappaa tästä vastaanoton vinkit tekemiseen sisätiloissa.

SuperCorner Mikkeli tarjoaa mukavaa tekemistä koko perheelle. SuperCorner on liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto, jossa on laaja valikoima hauskoja pelejä ja seikkailutehtäviä.

 

Keilakukko Mikkelissä voi viettää mukavan illan yksin, kaksin tai isommalla porukalla. Voit myös kokeilla hauskaa hohtokeilausta. Keilakukosta löytyy myös biljardipöytiä, darts-taululla varustettu pelialue sekä pöytäcurling.

 

Mikkelissä on mahdollista pelata myös suosioon noussutta padelia. Mikkelin Sport Forumista ja sen yhteydessä toimivasta Play Arena Mikkelistä löytyy runsaasti aktiviteettivaihtoehtoja padelin lisäksi, mm. sulkapalloa, tennistä ja KickIt-jalkapallosimulaattori.

 

Saimaa Stadiumin monitoimiareenalla on monipuolisesti mahdollisuuksia liikuntaan ja treenaamiseen. Kokeile vaikka Mikkelin parasta kiipeilyseinää, boulderointia tai pickleballia.