Original Sokos Hotel Helsinki Sokos ja Marks & Spencer alennus
19.09.2017

Shoppailijan Helsinki

Helsinki on shoppailijan unelma!

 

Majoittuessasi Original Sokos Hotel Helsingissä löydät avainkorttikotelostasi 10% alennuksen Sokoksen tavaratoloon ja 15% Marks & Specerin myymälään. Tavarataloon on vain pieni kävelymatka hotelliltamme.

 

Hotellimme kulmilta löydät myös Aleksanterinkadun ja Esplanadin parhaat shoppailupaikat. Uusia kiinnostavia on juuri avattu: kuten tanskalainen naisten ja miesten vaate- ja asustemerkki Samsoe&Samsoe, ruotsalainen & Other Stories -muotiketju sekä espanjalainen Massimo Dutti. Myös suomalaista desingia löydät vaikkapa Minna Parikan liikkeestä, joka tunnetusti koreilee mitä sykähdyttävimmillä kengillään.

 

Pieniä kiinnostavia kivijalkaliikkeitä kannattaa mennä katsomaan Torikortteleihin sekä Punavuoren ja Kaartinkaupungin alueelle Desing Districtille.

Keskustan suositut kauppakeskuksetkin ovat ihan hotellimme kulmilla: Kluuvi, Galleria Esplanad, Forum ja Kamppi. Kahden korttelin päästä löydät myös perinteisen Stockmannin päätavaratalon.

 

Rankan shoppailupäivän päätteeksi - tai välissä - onkin ihanan helppoa tulla levähtämään rauhaisaan hotellihuoneeseen. Tervetuloa meille Hesarille!

 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone