Menu

Seurahuone kierrättää

Green Key - hotellina haluamme huomioida ympäristöasiat kaikessa tekemisessä.

Olemme uudistaneet hotelliamme monella tapaa viime vuosien aikana ja kierrättäneet paljon käyttökelpoista materiaalia, kalusteita ja huonekaluja lahjoittamalla paikallisille hyväntekeväisyysjärjestöille, urheiluseuroille ja löytöeläinkodeille.

Pidimme mm. marraskuussa 2020 Hyväntekeväisyyskirpputorin, jossa möimme Seurahuoneen ja Hotelli Tottin käytöstä poistettuja hotellitekstiilejä, astioita, koriste-esineitä ja tauluja. Hyväntekeväisyyskirpputorin tuotto lahjoitettiin lyhentämättömänä paikalliselle Hattu ry:lle.

Savonlinnan Hattu ry on hyväntekeväisyysjärjestö, joka keskittyy tukemaan taloudellisesti ja toiminnallisesti heikossa taloudellisessa tilanteessa olevien savonlinnalaisten perheiden lasten ja nuorten harrastustoimintaa, sekä kannustaa lapsia ja nuoria harrastustoiminnan pariin.

Osallistuimme yhdessä Vuoden Iskät ry:n kanssa pipo-kampanjaan, jonka ansiosta Sosteri - Itä-Savon Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä sai 48 kpl Vuoden iskät pipoja!
Pipot on tehty yhteistyössä Vuoden Iskät ry:n ja Original Sokos Hotel Seurahuone Savonlinnan kanssa.
Vuoden Iskät ry on vuonna 2009 perustettu hyväntekeväisyys- ja monitoimiyhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on toteuttaa vapaa-aikaa aktivoivaa mielekästä ja monipuolista toimintaa koko perheelle. Lisäksi tarkoituksena on tukea lasten ja nuorten kasvua ja kehitystä sekä innostaa heitä monipuoliseen liikuntaan.
Pipot jaetaan Sosterin alueen neuvoloista vuoden 2022 syntyneiden lasten isille ensimmäisen kotikäynnin yhteydessä niin kauan kuin pipoja riittää. Neuvolan väki kiittää Vuoden iskät ry:tä ja Original Sokos Hotel Seurahuone Savonlinnaa lahjoituksesta.