Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
ravintola Savonlinna Perlina di Castello
04.11.2014

Savonlinnan ravintolamaailman helmi

Puilla lämpiävä pizzauuni on Perlina di Castellon sydän. Uunin korkean lämpötilan ansiosta pizzoihin saadaan erityisen rapea pohja. Aidot Parman kinkut sekä vasikanpaistit ja salamit leikataan suoraan annoksiin leikkelekoneella, joka on ainoa laatuaan Suomessa. Parman kinkkua sekä muita leikkeleitä myydään myös asiakkaille mukaan. Kaikki viinit ja kuohuviinit Perlina di Castellossa ovat italialaisia ja edustavat laajalti koko Italian viinimaailmaa.

Aidon Parman kinkun lisäksi Italiasta tuodaan vain muutamia pääraaka-aineita (mm. Pecorino-juusto ja oliiviöljy), muuten käytetään kotimaisia ja lähialueen raaka-aineita. Paikallisia toimittajia ovat Erosen Kala ja Marjamarkkinointi Kauko Pesonen. Valmistusmenetelmät tulevat Italiasta eli yksinkertaista ja raaka-ainetta kunnioittavaa ruuanlaittoa. Ravintolassa paikan päällä valmistuvat mm. raviolit ja talon leipä Gnocco Fritto.

Pöytävaraukset:
sales.suur-savo@sok.fi tai puh. 015 202 03

Perlina di Castello
Kauppatori 4-6
57130 Savonlinna
puh. 015 206 3680