Menu

Savonlinnan Oopperajuhlilla Toiveiden oopperakesä 2023

Olavinlinna, Oopperajuhlat, Saimaan häikäisevä kauneus ja Savonlinnan kuuluisa juhlatunnelma hyvän ruuan, juoman ja majoituksen kera - kesän parhaat hetket

Toiveiden Oopperakesän 2023 ohjelmistossa mm.

Kesän uutuus Romeo ja Julia on romanttinen ranskalainen ooppera täynnä suuria tunteita ja suurta rakkaudentäyteistä musiikkia.

Savonlinnan Taikahuilu täyttää 50 vuotta! Rakastettu W. A. Mozartin esitys on kasvattanut oopperasukupolvia näyttämöllä ja katsomossa. Mikä on tämän Taikahuilun salaisuus?

Sevillan parturin jälkeen lehdissä on epäilty, onko Olavinlinnassa koskaan naurettu niin paljon. Kari Heiskasen ohjaama Parturi on yleisömenestys, koominen täysosuma, ja siksi täydellinen hersyilevään kesäiltaan.

Tutustu koko ohjelmistoon www.operafestival.fi  ja varmista paikkasi Savonlinnan Oopperajuhlille!

Oopperavieraat Savonlinnassa majoittaa kävelymatkan päässä olevat hotellit Original Sokos Hotel Seurahuone Savonlinna ja Hotel Tott

Varaa oopperavierailusi ajalle yhdelle tai useammalle yölle sviittimäinen Seurahuone Apartments -huoneisto tai viihtyisä hotellihuone Seurahuoneen päähotellin puolelta. Seurahuoneen upeat uudet huoneet valmistuvat tulevaan kesäsesonkiin tuoden valikoimaan lisää tasokasta majoitusta upealla aamiaiskattauksella.

Edullisemmat huonehinnat ja monipuolisen aamiaisen tarjoilee Savonlinnan perinteisin kesähotelli - Hotel Tott,  matkustajasataman vieressä.

Valitse vierailuusi kodikas hotellihuone täysin hotellipalveluin tai uusi, tyylikäs Seurahuone Apartment -huoneisto. Lähes jokaisesta huoneesta ja huoneistosta avautuu mieliinpainuva näkymä Saimaalle.

Huonevaraukset kätevimmin www.sokoshotels.fi/savonlinna

 

Oopperavierailun täydentää Original Sokos Hotel Seurahuoneen Luodon päivällinen, jossa kesän herkullisin menu. 

Hemmottele itseäsi herkullisella kolmen ruokalajin päivällisellä pöytiin tarjoiltuna tyylikkäässä Seurahuoneen ravintola Luodossa. Luodon upeat ja valoisat puitteet takaavat säästä riippumatta nautinnollisen päivälliskokemuksen. Menukokonaisuus ja aikataulu on suunnitteltu niin, että ehdit kiireettömästi siirtymään Olavinlinnaan nauttimaan oopperasta.

Perlina di Castellon runsas Italialainen iltapalabuffet kutsuu herkuttelemaan Oopperan jälkeen!

Mangia bene! Myös iltaisin täytyy muistaa syödä hyvin, sillä Savonlinnan kesä sykkii kellon ympäri! Uusi italialainen iltapalabuffet on tarjolla Perlina di Castellossa oopperan esityspäivinä klo: 22 - 24. Ravintolassa tarjolla myös laadukas viinivalikoima ja maistuvat cocktailit.

 

Hotellin aulassa sijaitseva viihtyisä Aula Wine & Dine Bar palvelee päivittäin klo: 9 - 01.30. Aulassa kattava viinivalikoima, raikkaat drinkit ja erikoiskahvit.

Tervetuloa nauttimaan Savonlinnan toiveiden oopperakesän tunnelmasta!

 

Pöytävaraukset Osuuskauppa Suur-Savon Myyntipalvelu

puh 010 7642000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min)

tai sales.suur-savo@sok.fi