Menu

Sauno turvallisesti Sokos Hotellissa

Viih­tyi­sät sau­na­ti­lat pal­ve­le­vat mo­nes­sa. Olipa mie­les­sä­si pe­li­kau­den päät­tä­jäi­set, polt­ta­rit äi­jä­po­ru­kal­la, etkot nais­ten kes­ken tai vaik­ka tarve jär­jes­tää hie­man ren­nom­pi ko­kous tai pa­la­ve­ri. 

Sau­na­ti­lo­jam­me löy­tyy useas­ta eri kau­pun­gis­ta ti­lan­teen ja vaa­ti­mus­te­si mu­kaan. Esi­mer­kik­si Hel­sin­gis­sä vasta uusittuja sau­na­ti­lo­ja on Ori­gi­nal Sokos Hotel Vaa­ku­nas­sa ja Pre­si­den­tis­sä. Sau­na­ti­lois­sa on A-oi­keu­det, mutta voit ti­la­ta pal­ve­lum­me kaut­ta ti­laan aina mo­ni­puo­li­ses­ti ruo­kaa ja juo­maa täy­sin omien tar­pei­de­si mu­kaan. Useis­sa ti­lois­sa toi­mim­me ti­laus­myyn­ti pe­ri­aat­teel­la, eli ruoka ja juoma vä­hen­ne­tään tilavuo­kras­ta. Tämä kui­ten­kin vaih­te­lee ti­la­koh­tai­ses­ti, eli var­mis­ta ha­lua­ma­si tilan va­rauseh­dot vah­vis­taes­sa­si tilaa.

Authentic Finnish Sauna Experience -laatusertifikaatti

Sertifioimme Original-hotelliemme saunoja taataksemme vieraillemme parhaan mahdollisen saunakokemuksen. Tämä laatusertifikaatti myönnetään Sauna from Finlandin luoman laatukäsikirjan kriteerit läpäisseille saunapalveluille. Sertifikaatti viestii asiakkaille, että sauna ja saunapalvelut ovat laatutasoltaan maailman huippuluokkaa. Sauna from Finland yhdistyksen myöntämä merkki asettaa laaturiman maailmanennätyskorkeudelle ja haastaa henkilöstömme osaamisen joka päivä.

Sokos Hotellien sertifioidut saunat 2020

Espoo, Original Sokos Hotel Tapiola Garden
Helsinki, Original Sokos Hotel Presidentti
Hämeenlinna, Original Sokos Hotel Vaakuna
Joensuu, Original Sokos Hotel Vaakuna
Kokkola, Original Sokos Hotel Kaarle
Kotka, Original Sokos Hotel Seurahuone
Kuopio, Original Sokos Hotel Puijonsarvi
Oulu, Original Sokos Hotel Arina
Pori, Original Sokos Hotel Vaakuna
Rovaniemi, Original Sokos Hotel Vaakuna
Seinäjoki, Original Sokos Hotel Vaakuna
Turku, Original Sokos Hotel Kupittaa & Original Sokos Hotel Wiklund
Vaasa, Original Sokos Hotel Royal Vaasa