Menu
original sokos hotel kupittaa turku

Saunasertifikaatti Original Sokos Hotel Kupittaalle

Authentic Finnish Sauna Experience -laatusertifikaatti myönnetään Sauna from Finlandin luoman laatukäsikirjan kriteerit läpäisseille saunapalveluille. Sertifikaatti viestii asiakkaille, sidosryhmille ja henkilöstöllesi, että saunasi ja saunapalvelusi ovat laatutasoltaan maailman huippuluokkaa. Sauna from Finland yhdistyksen myöntämä merkki asettaa laaturiman maailmanennätyskorkeudelle ja haastaa henkilöstösi osaamisen joka päivä. Lisäksi asiakkaasi tietää, että hän voi luottavaisin mielin virittäytyä rentoutumaan, kun laatuasiat saunassasi ovat kunnossa.

Saunapalveluyritykset voivat hakea laatusertifikaattia esimerkiksi tilaussaunapalveluilleen tai asiakassaunoilleen. Sauna tai saunat voivat olla myös yksi osa yrityksesi palvelutarjontaa. Sertifioituun kokonaisuuteen voi kuulua useita saunoja, mutta merkki myönnetään yhdelle kokonaisuudelle.

 

"Saunaelämys on oiva tapa rentoutua ja unohtaa päivän kiireet. Meillä Kupittaalla puitteet ovat jo itsessään niin upeat, että halusimme ehdottomasti lähteä kehittämään niiden ympärille lisäelementtejä", kertoo hotellipäällikkö Heidi Sukari.

 

Lisätietoa Sauna From Finlandin toiminnasta TÄÄLTÄ