Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
luonto, Saimaa, ohjelmapalvelut, lumikenkäily, marjanpoiminta, sientenpoiminta, patikointi, retkeily, Original Sokos Hotel Lappee, Lappeenranta
14.02.2017

Saimaan Palju & Original Sokos Hotel Lappee

Saimaan Palju ja aktiviteetti

on paikallinen ohjelmapalveluyritys, joka haluaa esitellä sinulle ja ryhmällesi luonnon tarjoamia mahdollisuuksia aidon, puhtaan ja elämyksellisen Saimaan äärellä. Yrityksen keulamies Teemu tekee asiat suurella sydämellä, itsekin luonnosta ja tekemisestään nauttien, joten voit olla varma siitä, että Saimaan Paljun ja aktiviteetin kanssa kokemus on todellinen Elämys!

Ulkona liikkuminen, ympäristöstä nauttiminen ja luonnossa asioiden tekeminen virkistää, eheyttää ja saa aivot toimimaan uudella taajuudella! Tuo ryhmäsi Lappeeseen ja varaa ohjelmallinen päivän osuus Saimaan Paljusta ja aktiviteetista. Tässä on esiteltynä muutama aktiviteetti - nämä soveltuvat hyvin esimerkiksi työryhmien tyky-päiviin, polttareihin tai vaikkapa aktiivisten, elämyksellisien merkkipäivien ohjelmaosuudeksi.   

Marjaretki - Retkellä jokainen osallistuja kerää mustikoita, joista teemme nuotiopaikalla herkullisen mustikkapiirakan. Keitämme nokipannukahvit! Nautiskelemme iltapäiväkahvit! Retken kesto noin 3 tuntia, ryhmäkoko 6 - 15 henkilöä, hinta 40 € / osallistuja + kuljetus 50 €.

Kanttarellin poimintaa - Retkellä poimitaan kantarelleja ja tehdään niistä ruokaa. Retken toteutuspaikka on Lappeenrannanseutu, riippuen missä kantarelleja on. Sienten etsintään varataan aikaa noin tunti, jonka jälkeen siirrytään nuotiopaikalle. Siellä valmistamme juuripoimituista sienistä kantarellikeittoa ja se nautitaan luonnon ääressä. Retken kesto noin 3 tuntia, ryhmäkoko 6 - 15 henkilöä, hinta 40 € / osallistuja + kuljetus 50 €.

Saat yhteyden Saimaan Palju ja aktiviteettiin parhaiten sähköpostitse. Voit maksaa Saimaan Paljun ja aktiviteetin palvelut meillä Lappeessa tai sopia maksusta suoraan palveluntarjoajan kanssa.

Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden aidosti nauttia Saimaasta ja sitä ympäröivästä luonnosta. Retkellä Saimaan kaunis luonto voi näyttäytyä sinulle parhaimmillaan!

Tervetuloa elämyksellisen seikkailun pariin!

Saimaan Palju ja aktiviteetti | Haikosentie 4, Savitaipale | puh. 040 588 0738 | info@saimaanpalju.fi