luonto, Saimaa, ohjelmapalvelut, lumikenkäily, marjanpoiminta, sientenpoiminta, patikointi, retkeily, Original Sokos Hotel Lappee, Lappeenranta
11.10.2017

Saimaan Palju & Original Sokos Hotel Lappee

Saimaan Palju ja aktiviteetti

on paikallinen ohjelmapalveluyritys, joka haluaa esitellä Sinulle ja ryhmällesi luonnon tarjoamia mahdollisuuksia aidon, puhtaan ja elämyksellisen Saimaan äärellä. Yrityksen keulamies Teemu tekee asiat suurella sydämellä, itsekin luonnosta ja tekemisestään nauttien, joten voit olla varma siitä, että Saimaan Paljun ja aktiviteetin kanssa kokemus on todellinen Elämys!

Ulkona liikkuminen, ympäristöstä nauttiminen ja luonnossa asioiden tekeminen virkistää, eheyttää ja saa aivot toimimaan uudella taajuudella! Tuo ryhmäsi Lappeeseen ja varaa ohjelmallinen päivän osuus Saimaan Paljusta ja aktiviteetista. Tässä on esiteltynä muutama aktiviteetti - nämä soveltuvat hyvin esimerkiksi työryhmien tyky-päiviin, polttareihin tai vaikkapa aktiivisten, elämyksellisien merkkipäivien ohjelmaosuudeksi.   

Lumikenkäretki Saimaan jäällä - Lumikenkäretki Saimaan jäällä on helppo tapa tutustua lumikenkäilyyn sekä kokea talvinen Saimaa! Kävelemme lumikengillä noin 2,6 km matkan pitäen välissä tauon laavulla. Laavulla nautimme lämmintä juomista ja eväät sekä ihailemme talvista Saimaata sekä Lappeenrannan kaupunkia taukopaikalta käsin. Retken kesto noin 3 tuntia, ryhmäkoko 6 - 15 henkilöä, hinta 40 € / osallistuja + kuljetus 50 €.

Pilkkiretki Saimaan jäällä - Opastetulla pilkkiretkellä pääset kokemaan talvisen Saimaan rauhaa ja kalastamisen iloa. Retki alkaa sisätiloista, jossa puetaan talvihaalarit ja saadaan opastusta varusteiden käytössä. Retken aikana nautimme eväät avotulella. Mahdollista on myös syödä tikkukaloja, jos Ahti on suonut anteja. Retken kesto noin 3 tuntia, ryhmäkoko 6 - 15 henkilöä, hinta 55 € / osallistuja + kuljetus 50 €.

 

Saat yhteyden Saimaan Palju ja aktiviteettiin parhaiten sähköpostitse. Voit maksaa Saimaan Paljun ja aktiviteetin palvelut meillä Lappeessa tai sopia maksusta suoraan palveluntarjoajan kanssa.

Haluamme tarjota Sinulle mahdollisuuden aidosti nauttia Saimaasta ja sitä ympäröivästä luonnosta. Retkellä Saimaan kaunis luonto voi näyttäytyä sinulle parhaimmillaan!

Tervetuloa elämyksellisen seikkailun pariin!

Saimaan Palju ja aktiviteetti | Haikosentie 4, Savitaipale | puh. 040 588 0738 | info@saimaanpalju.fi