Menu

Saga Event Venue - elämäsi juhliin!

Saga Event Venue täydentää Lappee Meeting & Events- palveluita!

 

Toukokuussa 2020 uudistuneessa aamiais- ja tilausravintola Sagassa onnistuvat iltaisin niin juhlavat illalliset kuin rennot ruokailut, sekä buffettilaisuuksina että pöytiin tarjoiltuna. Tilaan saa lisämaksusta esiintymislavan. Autamme tilaisuuden suunnitteluvaiheessa tarvittaessa myös ohjelman ja esiintyjän hankinnassa. Mahdollisuuksia on lukuisia. Kokoukset, syntymäpäivät, pikkujoulut, rippijuhlat, minimessut, kaikki onnistuu!

Ravintolasali on tyylikäs, kaunis ja valoisa. Asiakaspaikkoja buffet-ruokailussa jopa 230:lle. Salissa on myös datatykki ja valkokangas, jotka mahdollistavat myös teatterimuotoisen kokoustamisen jopa 210:lle. Erillinen, lasiovin eritetty kabinettitila mahdollistaa yksityisruokailun tai vaikkapa aamiaiskokouksen pienemmälle porukalle (40hlö).

Yritysten, yhdistysten ja seurojen moninaisten tilaisuuksien ohella tapahtumaravintola Saga sopii kivasti myös perhejuhlien pitopaikaksi. Ammattilaisemme auttavat sinua kaikissa järjestelyissä suurella sydämellä, aina tilaisuuden suunnittelun alusta juhlien loppuun saakka!

 

Ota yhteyttä myyntipalveluumme arkisin 8.30-16, puh. 010 762 1000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai sähköpostitse sales.lappee@sok.f

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme. Kampanjahinta ei vaadi kirjautumista.