23.03.2018

Saammeko esitellä: Sporttiklubin Power Cup -kummijoukkueet 2018

Power Cup on maailman suurin lasten ja nuorten lentopalloturnaus. Mukana on 900 joukkuetta ja yli 7000 pelaajaa. Tapahtuman perusajatuksena on tarjota yhteinen kohtauspaikka kaikille junnulentopalloa harjoittaville seuroille ja yhteisöille. Tänä vuonna turnaus järjestetään Kuopiossa 7.-10.6. 

S-ryhmän hotellien Sporttiklubi valitsee vuosittain kolme lentopallojoukkuetta kummijoukkueikseen kesän Power Cup -turnaukseen. Tämän vuoden kummijoukkueiksi valikoituivat Raision Loimun E-tytöt, Jalasjärven Jalaksen B-tytöt sekä Laihian Lujan C-tytöt 03.

Sporttiklubi kustantaa kummijoukkueidensa kisapassit, joukkuemaksun sekä pelipaidat Power Cup -turnaukseen. Lisäksi kummijoukkueiden valmistautumista ja turnausta seurataan Sokos Hotellien somekanavissa kevään aikana.

 

Raisoin Loimu E-tytöt

Raision Loimun E-tytöt muodostavat reilun 20 reippaan lentopallotytön porukan, jotka ovat syntyneet vuonna 2007-2010. Yhteishenki tyttöjen kesken on hieno ja tytöt ovat hyvin motivoituneita. Treeneissä ja peleissä otetaan ilo irti kovankin treenin ja pelin yhteydessä.
Seuran junuorityötoiminta on erittäin hyvin organisoitu ja innokkaita junioreita on paljon mukana toiminnassa. Raision Loimusta on vuosittain osallistunut useita eri ikäryhmien joukkueita Power Cupiin ja he ovat näkyneet sekä kuuluneet musta-oranssit henkeä luoden eri puolilla Power Cupia.
 
Kysyttäessä tytöiltä, mitä he odottavat Power Cupista, nousivat päällimmäisinä esille pelaaminen, hauskanpito sekä pelikaverit. Paljon on hienojen muistojen luomia odotuksia, jotka alkavat kuulua tyttöjen puheissa. Mitä pidemmälle kevät etenee, sitä enemmän mietitään mitä pakataan ja koska taas lähdetään.
Matka Raisiosta Kuopioon on pitkä ja ainakin tyttöjen mielestä hyvä niin. Sehän tietää vaan enemmän aikaa saada olla porukalla lentiskavereiden kanssa.

 

Jalasjärven Jalas B-tytöt / Marcon enkelit

Jalasjärven Jalaksen B-tytöt pelaavat lentopalloa suurella sydämellä ja rakkaudesta lajiin. Harjoituksiin osallistutaan aktiivisesti ja ilo treenata on tuottanut myös tulosta.
 
Tämän iloisen ja huumorintajuisen tyttöjoukkueen suonissa virtaa etelä-pohjalainen veri; pelit pelataan pohojalaasella sinnikkyyrellä, periksiantamattomuurella ja rehellisyyrellä niin omaa, kuin vastajoukkuettakin kohtaan. Joukkueessa jokainen on tärkeä ja toisia kannustetaan positiivisella tavalla. Aina.
 
Power Cupiin lähdetään pelaamaan tosissaan, mutta myös viettämään aikaa ja pitämään hauskaa joukkueen kanssa. Power Cupiin päätetään lentopallokausi ja sen jälkeen aloitetaan pieni kesäloma ennen seuraavaa kautta. 

 

Laihian Luja C1-tytöt 03

Joukkue on innoissaan saadessaan toimia Kuopion Power Cupissa S-ryhmän hotellien kummijoukkueena ja kiittää tästä luottamustehtävästä valitsijaraatia. 
 
Lentopallokautta on vielä vähän jäljellä: Maaliskuun alkupuolella tytöt voittivat toistamiseen peliurallaan aluemestaruuden ja seuraavaksi koittaa SM-sarjan välieräturnaus. 
Power Cupiakin jo odotellaan. Tytöt matkaavat Kuopioon jo keskiviikkona eli ovat paikalla koko rahan edestä - niinkuin 150 muutakin Laihian Lujan poweriin tulijaa. Nähdään Kuopiossa!