Menu
HJK Juniorit

S-ryhmän hotellit ja HJK – yhdessä huippusuorituksiin

S-ryhmän hotellit ovat solmineet yhteistyösopimuksen Helsingin Jalkapalloklubin eli HJK:n kanssa. Sopimuksen myötä Sokos Hotels on mukana liikuttamassa suomalaisen jalkapalloilun kärkeä sekä tukemassa seuran tekemää, tärkeää juniorityötä.

"Haluamme olla entistä vahvemmin mukana suomalaisessa urheiluseurakentässä. Pitkät perinteet omaava HJK on meille erinomainen, sekä kentällä että sen ulkopuolella loistavaa työtä tekevä kumppani", toteaa S-ryhmän hotellien asiakkuuspäällikkö Daniel Sharsan innostuneena.

"HJK:lla on kunnianhimoiset tavoitteet sekä usko ja palo omaan tekemiseen. Meidän tehtävämme on toimia niin edustus- kuin juniorijoukkueiden arjen helpottajana ja menestyksen varmistajana palveluidemme kautta. Hotellitarjontamme vastaa hyvin Klubin korkeaan vaatimustasoon. Odotankin innolla yhteistä matkaamme koko klubiyhteisön kanssa."

Original Sokos Hotel Presidentistä edustusjoukkueen kotipesä


"On hienoa saada klubiperheeseemme uusi kumppani, joka kykenee huippusuorituksiin majoitus- ja ravintolapalveluissa tarjoten näin hyvät lähtökohdat toiminnallemme. Yhteistyö Sokos Hotellien kanssa on rakennettu ennen kaikkea tukemaan ja palvelemaan HJK:n pelaajien ja sidosryhmien tarvetta laadukkaalle majoitukselle sekä valmistautumiselle ottelutapahtumiin. Helsingin Original Sokos Hotel Presidentistä tulee yhteistyön myötä edustusjoukkueemme kotipesä ja edustustapahtumiemme näyttämö", iloitsee HJK:n myyntijohtaja Esko Villman.

HJK on kaikkien aikojen menestynein suomalainen jalkapallojoukkue, jolla on hallussaan jo 55 Suomen mestaruutta.  Edustusjoukkue lähtee alkavaan kauteen totutusti ennakkosuosikin asemasta, tavoitteena Suomen mestaruus ja Euroopassa lohkovaiheeseen pääsy.

HJK kasvattaa hyviä ihmisiä ja hyviä palloilijoita


Yksi menestyksen kivijaloista on laadukas ja kasvattava junioritoiminta.

"Edustusjoukkueemme kovimmat resurssit ovat omissa nuorissamme. Bolt Arenalla pelattavien pääsarjaotteluiden lisäksi ympäri Helsinkiä pelataan jatkuvasti aivan yhtä tärkeitä juniorimatseja", Villman toteaa.

"Turnaukset ja muut joukkueen yhteiset pelimatkat ovat nuorille pelaajille kokemuksia, jotka jäävät mieleen koko eliniäksi. On äärimmäisen hienoa, että voimme tarjota yhdessä Sokos Hotellien kanssa toimivat ja tasokkaat puitteet näille lasten ja nuorten yhteisille hetkille", HJK ry:n toiminnanjohtaja Timo Muurinen korostaa.

SOK:n matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksen johtajalla Harri Ojanperällä on omakohtaista kokemusta seuran juniorityöstä. "HJK:n kasvatustyön vaikutus lasten ja nuorten kasvulle on todella merkittävää.  Olen ylpeä siitä, että saamme olla mukana luomassa hyviä edellytyksiä juniorien jalkapalloharrastukselle. Seurassa ei tehdä vain hyviä pelaajia, vaan ennen kaikkea hyviä ihmisiä. Omakin, nyt jo aikuinen poikani, on HJK:n kasvatteja", Ojanperä toteaa. "Haluamme myös osaltamme kiittää pyyteetöntä työtä tekeviä vapaaehtoisia palkitsemalla kuukauden seuratekijän."

HJK:n junioritoiminnassa vapaaehtoistyötä tekee lähes 750 aikuista 3500 junnupelaajan parissa.

Nyt allekirjoitettu sopimus on kaksivuotinen mutta molempien osapuolten tavoitteena on pitkäjänteinen yhteistyö. Sopimus käsittää sekä HJK Oy:n että Helsingin Jalkapalloklubi ry:n.

Lisätietoja:
Daniel Sharsan, asiakkuuspäällikkö, SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus,
puh. 040 835 9732, daniel.sharsan@sok.fi
Esko Villman, myyntijohtaja, HJK Helsinki, puh. 050 575 3828, esko.villman@hjk.fi