Menu
Digipalveluissa asioit S-käyttäjätilillä

S-Cardilaisena asioit Sokos Hotellien digipalveluissa S-käyttäjätilillä

Olemme siirtyneet käyttämään S-käyttäjätiliä kirjautumisessa sokoshotels.fi-verkkopalveluun sekä Sokos Hotels -mobiilisovellukseen. Samaan S-käyttäjätiliin voit halutessasi liittää sekä työmatkustajan kanta-asiakkuuden S-Cardin että asiakasomistajan S-etukortin tai voit luoda niille omat erilliset tilit käyttämällä eri sähköpostiosoitteita.

S-käyttäjätilin luominen

Jos sinulla ei vielä ole S-käyttäjätiliä luot sen helposti tästä 
 

Kirjautuminen sähköpostilla

Pääset nyt kirjautumaan palveluihimme suoraan sähköpostiosoitteellasi verkkosivujen oikeasta yläkulmasta ihmishahmoa muistuttavasta ikonista valitsemalla "Kirjaudu". Kirjautuminen digipalveluihin tapahtuu syöttämällä sähköpostiosoite ja siihen toimitettava kirjautumiskoodi. Erillisiä käyttäjätunnuksia tai salasanoja ei sinun tarvitse enää muistaa. Verkkopalvelussa kirjautumiskoodi toimitetaan aina erikseen jokaisen kirjautumisen yhteydessä. Mobiilisovellukseen kirjaudut vain kerran ja sovellus on käytössäsi, kunnes päätät itse kirjautua sieltä ulos.

Kirjautuminen tekstiviestillä

Saat kirjautumiskoodin vaihtoehtoisesti jatkossa myös entistä vaivattomammin tekstiviestinä puhelimeesi kirjatumalla S-käyttäjätilillesi ja vahvistamalla puhelinnumerosi S-käyttäjätilin omat tiedot -kohdasta.  Samalla mahdollistat vaihtoehtoisen kirjautumistavan, mikäli et jostain syystä pystyisi kirjautumaan sähköpostisi kautta.
 

Kysymyksiä?

Olethan yhteydessä, mikäli sinulla on S-Card-asiakkaanamme kysyttävää kirjautumisesta digipalveluihimme tai muusta kanta-asiakkuuteen liittyvästä asiasta. Palvelemme arkisin klo 9.00 – 16.00 puhelimitse 010 76 82777 (puhelun hinta 8,35 snt/puh + 12,09 snt/ min) tai voit lähettää meille viestin tästä

 

Kirjautumalla Sokos Hotels -sovellukseen voit tarkastella omia yhteystietojasi, tehdä huonevarauksia, käyttää Online Check-in ja Check-out –palveluita sekä katsoa tarkemmin kertyneitä ateriaetujasi ja S-pisteitäsi. Sokos Hotels -sovelluksessa käytössäsi on lisäksi sähköinen matkustajailmoitus sekä osassa hotellejamme myös mobiiliavain.