Menu
Digipalveluissa asioit nyt S-käyttäjätilillä

S-Cardilaisena asioit nyt Sokos Hotellien digipalveluissa S-käyttäjätilillä

Olemme siirtyneet käyttämään uutta S-käyttäjätiliä kirjautumisessa sokoshotels.fi-verkkopalveluun sekä Sokos Hotels -mobiilisovellukseen. Samaan S-käyttäjätiliin voit halutessasi liittää sekä työmatkustajan kanta-asiakkuuden S-Cardin että asiakasomistajan S-etukortin tai voit luoda niille omat erilliset tilit käyttämällä eri sähköpostiosoitteita.

Kirjautuminen sähköpostilla

Pääset nyt kirjautumaan palveluihimme suoraan sähköpostiosoitteellasi verkkosivujen oikeasta yläkulmasta ihmishahmoa muistuttavasta ikonista valitsemalla "Kirjaudu". Kirjautuminen digipalveluihin tapahtuu syöttämällä sähköpostiosoite ja siihen toimitettava kirjautumiskoodi. Erillisiä käyttäjätunnuksia tai salasanoja ei sinun tarvitse enää muistaa. Verkkopalvelussa kirjautumiskoodi toimitetaan aina erikseen jokaisen kirjautumisen yhteydessä. Mobiilisovellukseen kirjaudut vain kerran ja sovellus on käytössäsi, kunnes päätät itse kirjautua sieltä ulos.

Kirjautuminen tekstiviestillä

Saat kirjautumiskoodin vaihtoehtoisesti jatkossa myös tekstiviestillä kirjatumalla S-käyttäjätilillesi ja vahvistamalla puhelinnumerosi "S-käyttäjätilin omat tiedot -kohdasta",

 S-käyttäjätilin luominen

Jos sinulla ei vielä ole S-käyttäjätiliä luot sen helposti tästä   

Olethan yhteydessä, mikäli sinulla on S-Card-asiakkaanamme kysyttävää kirjautumisesta digipalveluihimme tai muusta kanta-asiakkuuteen liittyvästä asiasta. Palvelemme arkisin klo 9.00 – 16.00 puhelimitse 010 76 82777 (puhelun hinta 8,35 snt/puh + 12,09 snt/ min) tai voit lähettää meille viestin tästä

 

Kirjautumalla Sokos Hotels -sovellukseen tai Oma S-Card -verkkopalveluun voit tarkastella omia yhteystietojasi, tehdä huonevarauksia, käyttää Online Check-in ja Check-out –palveluita sekä katsoa tarkemmin kertyneitä ateriaetujasi ja S-pisteitäsi. Sokos Hotels -sovelluksessa käytössäsi on lisäksi sähköinen matkustajailmoitus sekä osassa hotellejamme myös mobiiliavain.

 

 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.