Menu
S-Card-etu Fööni-vapaalentotunnellissa

S-Card vie sinut edulliselle lennolle Fööni-vapaalentotunnelliin

KOE AINUTLAATUINEN LENTOELÄMYS! 
Pue lentopuku päälle, laita kypärä päähän, astu ilmavirran nosteeseen ja nauti lentämisen vapaudesta. Vapaalentäminen tuulitunnelissa on huikea kokemus, joka sopii kaikille yli 5 vuotiaille seikkailijoille. 
 
PARASTA OHJELMAA HELSINGISSÄ
Fööni-vapaalentotunneli sijaitsee Kalasatamassa, Kauppakeskus Redissä. Yksi parhaista elämyksistä Helsingissä on Föönin lentoelämys. Tuulitunnelilentäminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta ja kaikki varusteet saat meiltä. Lisäksi ensikertalaisen apuna on aina kokenut ohjaaja, joka on mukana tunnelissa lennon aikana. Ohjaaja myös pitää ennen suoritusta koulutuksen ja varmistaa, että tulet lennoltasi leveän hymyn kera. Lue lisää täältä.
 
VARAA NYT LENTOSI FÖÖNIN VERKKOKAUPASTA
Saat S-Card-kanta-asiakkaana -20% kaikista aloittelijoille suunnatuista normaalihintaisista tuotteista. 
Edun saat verkkokauppaostoksen yhteydessä koodilla SC2023 ja se on voimassa S-Card-kanta-asiakkaille 15.8.2023 asti.
 
Edun käyttö ei edellytä majoitusta, eikä siitä kerry S-Card ostotapahtumaa.
 
NÄIN PÄÄSET LENTÄMÄÄN:
Osta lento etukäteen Föönin verkkokaupasta. Tule Fööniin tuntia ennen lentosi alkamista. Kokonaisuudessaan yhteen lentokertaan menee aikaa noin 1,5 h. Huom. Föönaus sujuu parhaiten lenkkareissa/tennareissa ja lentopuvun alle voi jättää omat housut/verkkarit/shortsit.
 
Varaa aikaa myös lennon jälkeiseen fiilistelyyn ja palautumiseen. Lennon jälkeen on mukava nauttia Fööni Bar & Cafen herkuista ja virvokkeista.
 

Vapaalentotunneli Fööni sijaitsee Helsingin Kalasatamassa, kauppakeskus Redissä. Lisätietoja täältä tai sähköpostitse osoitteella info@lentotehdas.fi tai puhelimitse vastaanotostamme +358 40 7122 044. 

Fööni-vapaalentotunneli

Hermannin Rantatien 5, 00580 Helsinki / Kauppakeskus REDI (Hermannin Rantatien ja Työpajankadun kulmassa)

Paikalle pääset helposti myös metrolla! Kalasataman asema, Kauppakeskus REDI, 2 krs.

 

Jos et vielä kuulu S-Card-ohjelmaan, liity nyt tästä!