Radisson Blu Seaside Helsingin kattoloungen maisema
Radisson Blu Seaside, Helsinki

S-Card kampanjaetuna lisäpisteitä Radisson Blu Hotelleista pääkaupunkiseudulla

Vierailusi pääkaupunkiseudun Radisson Blu Hotelleissa on nyt entistäkin palkitsevampi. Asioidessasi  S-Card-asiakkaana ansaitset nyt reilusti enemmän pisteitä kuin normaalisti. S-Cardilla ansaitset normaalisti ostoistasi vähintään 2 % arvosta S-pisteitä ja nyt Radisson Blu Hotellien -lisäpiste kampanjan aikana ansaitset sen lisäksi vielä 10 % enemmän lisäpisteitä majoitus-, kokous- ja ravintolaostoistasi.  Nyt kannattaa hyödyntää tämä huikea etu!
 
Etu koskee huonevarauksia, joissa uloskirjautuminen ja maksu tapahtuu kampanja-aikana 1.7.–31.8.2022. Kampanjaetu koskee myös kokous- ja ravintolalaskuja, jotka maksetaan kampanjan aikana vaikka et majoittuisikaan hotellissa. Edun saanti edellyttää vierailun aikana voimassa olevaa S-Card-jäsenyyttä 
 
Kampanjan aikana tekemistäsi ostoista maksetaan sekä S-pisteet, että lisäpisteet tilillesi heinäkuun ostoista 3.8.2022 ja elokuun ostoista 3.9.2022. Lisäpisteet ovat voimassa 12 kuukautta niiden maksupäivästä alkaen ja yksi lisäpiste vastaa arvoltaan 1 euroa. Pisteet ovat kuin käteistä rahaa ja voit hyödyntää niitä majoitus-, ravintola- ja kokouspalveluiden maksamiseen sadoissa toimipaikoissamme. 
 
 
Paljonko pisteitä kertyy kampanjan aikana?
Jos esimerkiksi kampanjaostosi on 100 €. Olet kuluvan jäsenkauden aikana kerryttänyt S-Card ostoja alle 1700 € eli normaali S-pisteiden kertymäsi on 2 % eli 2 S-pistettä. Tämän lisäksi saat ostokertymästäsi riippumatta 10 % lisäpisteitä eli tuosta 100 euron ostosta 10 lisäpistettä. Näin ansaitset yhteensä huimat 12 S-pistettä.
 
Kampanjansäännöt
Kampanja on voimassa seuraavissa hotelleissa:
Radisson Blu Hotel, Espoo
Radisson Blu Hotel Aleksanteri, Helsinki
Radisson Blu Hotel Plaza, Helsinki
Radisson Blu Hotel Royal, Helsinki
Radisson Blu Hotel Seaside, Helsinki

Varuksen voit tehdä suoraan verkossa tai Radisson Blu -hotellien myyntipalvelun kautta.
 
Lisäpisteet maksetaan huonevarauksista,  joiden uloskirjautuminen ja maksu tapahtuu kampanja-aikana 1.7.–31.8.2022 sekä kokous- , sauna- ja ravintolalaostoista, jotka maksetaan 1.7.–31.8.2022.  Lisäpisteiden ansainta ei edellytä erillistä rekisteröitymistä kampanjaan vaan myönnämme lisäpisteet kaikille kampanjaostoja tekeville asiakkaillemme.  Lisäpisteiden ansaitsemiseen, myöntämiseen, voimassaoloon ja käyttämiseen sovelletaan yleisiä S-Card-ohjelman S-pisteisiin liittyviä sääntöjä. Voit tutustua sääntöihin tarkemmin täältä: S-Card ehdot - sokoshotels.fi
 
 
Pisteiden maksu ja voimassaolo
Lisäpisteet maksetaan tilillesi kuten normaalit S-pisteetkin, joka kuukauden 3.päivänä edellisen kuukauden tapahtumista. 
Lisäpisteet ovat voimassa kuten normaalit S-pisteetkin eli 12 kuukautta niiden myöntämisestä. 
Lisäpisteitä käytetään maksuna samalla tavalla kuin normaaleja S-pisteitäkin ja maksettaessa 1 lisäpiste = 1 €.

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.