Pukumies Mick's alennus etu S-Card vaatteet
02.10.2018

S-Card-asiakkaille -25% Pukumiehestä ja Mick's -myymälöistä

Saat S-Card-asiakkaana 25 % alennuksen yhdestä normaalihintaisesta tuotteesta Pukumies ja Mick's -myymälöissä. Mick's-verkkokaupassa, osoitteessa micks.fi, etu on hyödynnettävissä koodilla SCARD25.

Etu voimassa normaalihintaisista tuotteista 1.10.–31.12.2018. Edun voit lunastaa näyttämällä kassalla S-Card-korttiasi tai väliaikaista jäsentunnistetta tai verkkokaupassa syöttämällä alennuskoodin. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin eikä siitä kirjaudu S-Card-ostotapahtumaa.

Pukumies – Se pukee sinua.

Pukumies on jo melkein seitsemän vuosikymmenen ajan tarjonnut asiakkailleen Pohjois- ja Keski-Suomessa valikoiman laadukkaita kotimaisia ja ulkomaisia huippumerkkejä. Toiminta lähti liikkeelle miesten puvuista, mutta nykyään Pukumies tarjoaa palvelua niin miehille, naisille kuin nuorisollekin. Meiltä löydät huippumerkkejä sekä tyylikkyyttä työhön ja vapaa-ajalle.

Lisätietoa: www.pukumies.fi

Myymälämme löydät:

Pukumies Rovaniemi

Lordi-aukio

Koskikatu 11

96200 Rovaniemi

Pukumies Kokkola

Chydenia kauppakeskus

Tehtaankatu 3-5

67100 Kokkola

Pukumies Seinäjoki

Keskuskatu 3, Mega-keskus

60100 Seinäjoki

Mick's on kuin Pukumiehen pikkusisko, joka tarjoaa värejä, tyylejä ja trendejä nuorekkaaseen pukeutumiseen. Mick'sistä löydät valikoiman kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Diesel, Lee, Noisy may, Dr. Denim, Only ja Jack&Jones. Mick's myymälät palvelevat Oulussa, Kempeleessä ja Kokkolassa. Lisäksi verkkokauppa toimittaa muotia koko Suomeen.

Mick's Oulu

Kauppakeskus Valkea 2krs.

Isokatu 25

90100 Oulu

Mick's Kempele

Kauppakeskus Zeppelin

Zeppelinintie 1

90450 Kempele

Mick's Kokkola

Chydenia kauppakeskus

Tehtaankatu 3-5

67100 Kokkola

www.micks.fi

Etuhinnan saat kassalla antamalla alennuskoodin SCARD25 kohtaan "Syötä kampanjakoodi".