24.09.2019

S-Card-asiakkaiden hemmotteleva viikonloppu Turussa

S-Card-asiakkaana varaat nyt viikonloppuloman Solo Sokos Turun Seurahuoneelle etuhintaan alk. 108 € / yö!

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone on elämys aivan Turun sydämessä. Aistikkaassa ja eläväisessä boutique hotellissa vietät laadukkaan kaupunkiloman nauttien hotellielämästä ja uniikista turkulaisesta tunnelmasta. Vietä päivä ihastelemalla taidetta tai piipahda Kauppahallissa. Helli itseäsi hyvällä ruoalla ja lasillisella kuplivaa. Nukahda päivän päätteeksi ihanan muhkeaan Solo-vuoteeseen. 

Lähde hemmottelevalle kaupunkilomalle ja majoitu S-Card-etuhinnalla Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneella viikonloppuisin 1.11–22.12.2019. Etuhinta on voimassa vapaa-ajan matkoilla. Etuhintaan sisältyvät tietenkin normaalit S-Card-palveluedut ja kerrytät siitä myös S-pisteitä. Varaa huoneesi nyt tai viimeistään kolme päivää ennen saapumistasi varauskoodilla BSCARD

Etuhintainen huone Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneella:

Varauskoodi: BSCARD
Majoitusaika: 1.11.22.12.2019 perjantainmaanantain välisinä öinä
Hinta: alk. 108 € / vrk
Tee varaus viimeistään kolme päivää ennen saapumistasi.
 

Hintaan sisältyy:
Hinta sisältää majoituksen Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneella yhdelle tai kahdelle hengelle. Mahdollisesta lisävuoteesta veloitetaan normaali lisävuodehinta. Hintaan sisältyy myös S-Card-palveluedut ja varauksesta kertyy S-pisteitä sekä majoitusvuorokausi. 

Näin teet varauksen:
Varaa etuhintainen huone Sokos Hotels –sovelluksesta tai kirjautumalla S-Card-asiakkaana verkkopalveluumme osoitteessa Sokoshotels.fi. Käytä varauskoodia BSCARD. Voit myös varata huoneen Sokos Hotellien myyntipalvelustamme tai suoraan hotellista. Mainitse varauksen yhteydessä hyödyntäväsi S-Card-etuhinnan.

Kirjaudu verkkopalveluun ja tee varaus tästä.

Etu on voimassa:
Etuhinta on henkilökohtainen ja voimassa vain vapaa-ajan matkoilla. Etuhintaisia huoneita on saatavilla rajoitetusti. Hinta ei sisällä muiden kanta-asiakasohjelmien etuja.