20.01.2015

Ryhmämajoitusta Jyväskylässä

Jyväskylän on yksi Suomen tapahtumarikkaimpia kaupunkeja. Suomen Ateenanakin tunnettu Jyväskylä on maamme opettajakoulutuksen kehto. Opettajankoulutusseminaari on vuosien saatossa kasvanut Jyväskylän Yliopistoksi ja siinä samalla kaupungin kulttuuritarjonta on kehittynyt yhdeksi maamme merkittävimmistä. Alvar Aallon lisäksi kaupunki tunnetaan virkeästä konsertti- ja teatterielämästään. 

Jyväskylä tunnetaan myös laajalti urheilusta ja liikunnasta. Jyväskylästä löytyy urheilun ystäville paljon seurattavaa eri urheilusarjoissa. Aktiiviselle liikkujalle kaupunki tarjoaa monipuoliset harrastusmahdollisuudet niin kesäisin kuin talvisin. Paikalliset seurat järjestävät lukuisia erilaisia turnauksia niin aikuis- kuin nuorisojoukkueille. Jyväskylän Yiopisto on myös maamme johtavia urheilun tutkimuksen laitoksia.

Kaupungin ympärivuotisesti sykkivä sydän on keskustan Kävelykatu. Kadun varrelta löytyy tekemistä niin shoppailun, ravintoloiden kuin erilaisten tapahtumien muodossa. Kävelykadun ja keskustan ympärille nivoutuu myös maamme vanhin kaupunkifestivaali Jyväskylän Kesä. Jyväskylän Lutakossa sijaitseva messu- ja kongressikeskus isoine ulkoalueineen toimii myös monen tapahtuman paikkana.

Jyväskylän Sokos Hotellit tarjoavat ryhmille majoitusta kahdessa hotellissa kaupungin tapahtumien ja tutustumiskohteiden äärellä. Hotelliemme ravintolat järjestävät tapahtumat niin juhlaan kuin arkeen. Meiltä löydät kaikki palvelut ryhmille, olitte sitten tulossa teatteriin, talkoisiin, turnaukseen tai ihan muuten vaan!

Tiedustelut ja varaukset:
Jyväskylän Sokos Hotellien Myyntipalvelu, puh. 020 1234 640, ma-to klo 8-17, pe 8-16.30

Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min