Menu
Tarjoushinnalla Rovaniemelle
Loma Rovaniemellä

Rovaniemelle lomailemaan S-Card tarjouksella

 

Tervetuloa Rovaniemen Vaakunaan - Lapin maagisen taivaan alle!

Moderni kaupunkielämä vauhdikkaine aktiviteetteineen yhdistettynä Lapin luontoon ja kulttuuriin kutsuvat sinua lomaselle Rovaniemelle. Rovaniemen Vaakunan lämminhenkinen ilmapiiri ja oiva sijainti takaavat onnistuneen vierailun, olitpa kokenut Rovaniemen kävijä tai ensikertalainen.

S-Cardilla saat vapaa-ajan yöpymisestä -10% alennuksen päivän hinnasta. Etuhintaan sisältyvät tietysti kaikki S-Card-edut ja kerrytät siitä myös S-pisteitä. Majoittua voit lokakuussa päivittäin (ma-su) ja marraskuussa viikonloppuisin (pe-su).

Lokakuussa 2021
Varauskoodi: SCLOMA
Varausaika: 20.9. – 31.10.2021
Majoitusaika: 1. – 31.10.2021 (päivittäin)
Hinta: -10% päivän hinnasta


Marraskuussa 2021
Varauskoodi: SCLOMA
Varausaika: 20.9. – 29.11.2021
Majoitusaika: 1. – 30.11.2021 (pe-su)
Hinta: -10% päivän hinnastaVarausehdot:
Varaa kirjautumalla S-Card-asiakkaana sokoshotels.fi-verkkosivuilla tai Sokos Hotels -sovelluksessa. Varaukset ilman ennakkomaksua. Kuluton peruutus tulopäivänä aina kello 18 asti maksutta.

Hintaan sisältyy:
Hintaan sisältyy majoitus aamiaisella sekä S-Card-palveluedut eli ateriaetu, perhe-etu ja lemmikkietu sekä hotellikohtaiset edut lisäksi varauksesta kertyy S-pisteitä sekä majoitusvuorokausi.

Näin teet varauksen:
Varaa etuhintainen huone Sokos Hotels -sovelluksella tai kirjautumalla S-Card-asiakkaana verkkopalveluumme. Käytä varauskoodia SCLOMA. Voit myös varata huoneen Sokos Hotellien myyntipalvelustamme tai suoraan hotellista. Mainitse varauksen yhteydessä hyödyntäväsi S-Card-etuhintaa SCLOMA.

Etu on voimassa:
Etuhinta on henkilökohtainen ja voimassa vain vapaa-ajan matkoilla. Maksu henkilökohtaisella maksukortilla tai käteisellä. Etuhintaisia huoneita on saatavilla rajoitetusti. S-Card jäsenyyden tulee olla voimassa majoituksen aikana. Hinta ei sisällä muiden kanta-asiakasohjelmien etuja.

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.