Menu
Kuva Visit Tampere Laura Vanzo

Rento staycation Tampereella

Tampereella viihdytään tänä keväänä livekeikoilla. Artistijoukko ei jätä ketään kylmäksi, kun lavoilla nähdään mm. Andrea Bocelli, Antti Tuisku, Marko Hietala, Pete Parkkonen ja BEHM. Lisäksi Särkänniemi viettää kesäkauden avajaisia ja Roof Walk Finlayson Arean kattokävelykausi alkaa.

Tampere on opiskelijakaupunki, joten vappu on varmasti tapahtumarikas! Kiertele kaupunkia ja koe keväinen karnevaalitunnelma. Helatorstain aikaan Tampereelle saapuu Kansainväliset Suurmarkkinat.

Toukokuu on lätkähuuman aikaa, kun Leijonat luistelevat MM-kisajäälle Nokia Arenalla. Ihanaa, Leijonat, ihanaa! 
 
Mikäli väkijoukot ja menot eivät kiinnosta, ota ihan rennosti. Nauti hotellin loistavasta palvelusta, mukavasta sängystä ja herkullisesta aamiaisesta. Piipahda keskustan kaupoissa, kahviloissa ja museoissa, niitä Tampereella riittää. Mikäli kaipaat jännitystä elämään, laskeudu köydellä Pyynikin näkötornista.

Tarkastathan vielä tapahtumat netistä, koska muutokset ovat mahdollisia. Lisää vinkkejä löydät esimerkiksi osoitteesta visittampere.fi
 

Valitse Tampereen hotelleista makusi mukaan

Original Sokos Hotel Ilves on Tampereen koskimaisemissa kohoava maamerkki, jossa viihdyt rennosti ja josta on helppo kulkea eri kohteisiin. Tutustu ja varaa »

Idyllisen Original Sokos Hotel Villan jokainen huone on yksilöllinen. Kääriydy käsin kudottuun torkkupeittoon ja asetu mukavasti keinutuoliin – nyt on päiväunten aika! Tutustu ja varaa »

88 metrin korkeuteen kohoava Solo Sokos Hotel Torni Tampere on loistava staycation-loman kohde. Kuuntele musiikkia Paja Barissa ja kipua hotellin huipulle katselemaan kaupungin valoja. Tutustu ja varaa »