Ravintolat ja kokoustilat

  • Rajoitamme kokoustilojen asiakasmäärää ja enintään 50% asiakaspaikoistamme on käytössä.
  • Huolehdimme turvaväleistä, muun muassa
    • Vähentämällä istumapaikkoja.
    • Muistuttamalla vieraitamme vähintään 1 m turvavälistä.
    • Asiakasmääristämme riippuen tarjoamme mm. aamiaista ja kokousten väliaikatarjoilut porrastetusti. 
  • Toistaiseksi tarjoamme ateriat valmiiksi annosteltuina. Annokset joko tarjoillaan pöytään tai ne voi noutaa tarjoilupisteeltä. Turvallisin ja toimivin tarjoilutapa valitaan kokous- ja ravintolatilan mukaan.
  • Olemme tehostaneet siivous- ja hygieniakäytäntöjä myös kokous- ja ravintolatiloissamme. Muun muassa käsidesiä on saatavilla jokaisesta kokoustilastamme. 
  • Ravintoloissamme noudatamme viranomaisten asettamia aukioloaikoja.
  • Buffet ruokailu on sallittu Suomessa 22.6.2020 alkaen, ja otetaan käyttöön osassa toimipaikkojamme erityisiä turvallisuus- ja hygieniaohjeita noudattaen.