Menu
Original Sokos Hotel Alexandran uusi Kilpasilla-huone

Rakennamme 100 x parempaa hotellikokemusta

Original Sokos Hotel Alexandra uudistuu Jyväskylän keskustassa. Hankkeessa uudistetaan 102 hotellihuonetta, saunaosasto sekä rakennetaan kuntosali. Rakentaminen käynnistyy syksyllä 2023 ja valmistuu keväällä 2024. Uudistuksen kokonaisbudjetti on noin 8 miljoonaa euroa.

Original Sokos Hotel Alexandran ja Solo Sokos Hotel Paviljongin hotellinjohtaja Hannu Nirkkonen iloitsee tulevasta muutoksesta.

− Alexandraa on vuosien varrella uudistettu pala kerrallaan, tällä kertaa melkein puolet hotellistamme uudistetaan samaan aikaan. Kyse on lähinnä huoneiden saattamisesta nykyaikaan. Huomioimme uudistuksessa erityisen hyvin perheet ja sporttiryhmät. Hotelli on avoinna koko uudistustyön ajan. Rakennustyöt pyritään toteuttamaan niin, että niistä aiheutuu mahdollisimman vähän häiriötä hotellin asiakkaille

− Kokonaisuudesta on tulossa harmoninen, joka ottaa vaikutteita Alvar Aallon muotoilukielestä. Suunnittelutoimisto Franz Design on antanut upean taidonnäytteen Jyväskylässä satamaravintola Sataman Viilun sisustussuunnittelussa. Luotamme heidän osaamiseensa, Nirkkonen toteaa.

Lue lisää: Original Sokos Hotel Alexandra | Hotelli Jyväskylä - sokoshotels.fi