Menu

Pyörällä Kadriorgiin, Piritalle ja Telliskiveen

Tallinna on mukavan pieni kaupunki polkea. Pyöräillessä välttyy myös liikenneruuhkilta. Polkupyörän selässä näkee ja kokee enemmän. Ja saa myös pienen vapauden tunteen. Vaikka kaupungin keskustassa ei ole vielä juurikaan pyöräteitä, on Tallinna tulossa koko ajan pyöräilijöille ystävällisemmäksi. Ajele siis rauhassa tien reunassa. Jos olet itse auton ratissa, ole huomaavainen pyöräilijöille antamalla heille tilaa - äläkä tuuttaile.

Viru tiimin kolme suosikkikohdetta pyöräretkille:

Kuntopyöräilystä innostuneiden kannattaa suunnata suoraan koti Piritaa. Kauniissa mäntymetsän reunustamassa merenrantamaisemassa on kiva polkea. Suuntaa Rannikkokansan Museoon (13 km) tai jatka suoraan Viimsin rantakylään (19 km). Tätä reittiä pääset myös Piritan kuntoradalle, joka on pyöräilijöiden suosiossa.

Jos haluat ottaa vähän rauhallisemmin, lähde Kadriorgin tai Telliskiven alueelle. Kadriorgissa voit pyöräillä kultturellin reitin. Ihastele kaunista puistoa joutsenlampineen, upeaa Kadriorgin palatsia, japanilaista puutarhaa, laulujuhlien tapahtumapaikkaa, KUMUn taidemuseota, kahviloita ja piknikpaikkoja. Kaikki tämä on vain 10 minuutin päässä Original Sokos Hotel Virusta.

Ravintolaretkelle pyöräillään Kalamajaan, Telliskiven hipsterikaupunginosaan. Kurkista Balti Jaamin torialueelle ja tutustu värikkäisiin puutaloihin. Alueella on paljon pyöräilijöitä ja toisinaan täällä törmää eriskummallisiin polkuvälineisiin ja hauskoihin retropyöriin. Original Sokos Hotel Viru on vain kolmen kilometrin päässä Kalamajasta.

Vuokraa pyörä tai varaa opastettu pyöräretki suoraan yhteistyökumppaniltamme CityBikelta

Työnteijämme rakastavat Tallinnaa ja haluavat saada myös hotellivieraamme rakastumaan tähän ihanaan kaupunkiin.

Explore Estonia like locals do.