02.06.2017

Pub "8. Linja"

Pitkän ja vauhdikkaan päivän jälkeen on sopiva aika laskeutua rentoutuvaan ja ystävälliseen ilmapiiriin. 8th Line Pubissa tarjoamme suuren valikoiman laadukkaita drinkkejä. Ruokalistaltamme löydät kansainvälisiä makuja, kuten muun muassa venäläisiä, skandinavialaisia, balkanilaisia sekä amerikkalaisia burgereita. Meillä voit nauttia muhkeita burgereita, jopa puoleen yöhön asti.

Pubin tunteita herättävä merihenkinen sisustus on saanut vaikutteensa kunnianarvoiselta Pietarin kaupungilta. Seuraa huippu-urheilua isoilta HD-näytöiltä sekä ottelutaukojen aikana pöytäjalkapallo tai vaikka tikka tarjoavat viihdykettä.

Kodikas 8th Line pubimme Vasilinsaarella on paras paikka suosikkijoukkueesi kannustamiselle ja voiton juhlimiselle. Haluamme muistuttaa sinua vielä siitä, että Pietarin Arena-stadionilla on mahdollisuus seurata Venäjän ja ulkomaalaisten joukkueiden pelejä. Stadionilta pääset nopeasti pubiimme länsimaista halkaisijaa pitkin (ZSD) tai metrolla. Konyushennayan aukio, joka sijaitsee kaupungin keskustassa, mm. pitää suuren urheilutapahtumien aikana fanialueen isolla screenillä.

 
Puh. nro +7 812 335 22 90
Aukioloaika: joka päivä 18:00 – 02:00