Tilaussauna Original Sokos Hotel Presidentti, Sevilla, Helsinki
Presidentin uudistettu VIP-Sauna
06.04.2017

Presidentin VIP-Sauna uudistui

Kaupungin parhaat löylyt Presidentissä

 

Original Sokos Hotel Presidentin VIP saunaan mahtuu mukavasti 15 henkilöä. Saunan yhteydessä on oma saunakabinetti, jonka juomakaapista löytyvät virkistävät saunajuomat. Muita tarjoiluja voi tilata ennakkoon SaunaMenulta.

Saunan yhteydessä on upea uima-allas (14m), joka on kaikkien saunavieraidemme käytössä. Uima-altaalle on mahdollista tilata myös musiikki sekä tunnelmavalaistus.

Saunakabinetti on täysin uudistettu. Tällöin seinät ja muut pinnat saivat kauniin, raikkaan valkoisen maalipinnan sekä kalustus niin kabinetissa kuin altaallakin uusittiin kokonaisuudessaan. Saunakabinetissa voi nyt aistia suorastaan suomalaista Juhannustunnelmaa!

Saunan veloituksena toimii takuumyynti 100€/h. Kyseinen summa on kokonaisuudessaan myyntitakuuta, eli mikäli tilatut juomat ja/tai ruoat täyttävät kyseisen summan, emme veloita erillistä tilavuokraa.

Koko saunaosaston takuumyynti on 220€/h ja tuolloin VIP saunan lisäksi yksityiskäytössä ovat myös kaksi pienempää saunaa ja uima-allas. Koko saunaosasto saunottaa mukavasti jopa 30-40 henkilöä.

 

Varaukset:

puh. 020 1234 800, s-posti ravintolamyynti@sok.fi, avoinna ma-pe klo 08.00-18.00.
(Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min)

 

Sauna Menu

SaunaBurger (L)             21€

Hampurilainen välissään rotukarjan Burgeripihvi, mausteista paprikamajoneesia, cheddarjuustoa, tomaattia ja raikasta romainesalaattia, lisukkeena rapeita ranskalaisia

 

Kananpoika Burger (L)                            21€

Hampurilainen & grillattua broilerinfilettä, valkosipuli aioli, tomaattia ja raikasta romaine salaattia, lisukkeena rapeita ranskalaisia

 

 

Talon Salaatti (L)                                   15€

Rapeaa salaattia, sitrusvinegretteä, aiolia, mancegojuustoa ja ruisnachoja

Lisäksi kanaa tai katkarapuja, +7€

 

 

Club Sandwich                              15€

Perinteinen klubileipä jonka välistä löytyy kanafilettä, pekonia, paistettu kananmuna, salaattia, tomaattia ja majoneesia

 

Nachot & Tomaattisalsa (L,G)               6€

Nachos & Tomato Salsa             

 

Ranskalaisia perunoita ja aiolia (L,G)            6€