Menu
Original Sokos Hotel Presidentti, Helsinki, 2021, syksy, loma, vinkit, tapahtuma, tekemistä, syysloma

Presidentin syyslomatärpit koko perheelle

Luonnontieteellisen museon ANTARKTIKA-näyttely

Lämpötila laskee Luonnontieteellisessä museossa pakkasen puolelle. ANTARKTIKA-näyttely vie katsojan huikeisiin maisemiin valkoisten jäälakeuksien keskelle, maailman kolkkaan, jossa tiedettä tehdään ihmisen äärirajoilla. Helsingin yliopiston Luonnontieteellisen museon  näyttelyssä tutustutaan suomalaisen Aboa -tutkimusaseman päivittäiseen elämään ja Etelämantereella tehtävään tutkimukseen. Näyttelyn toteutumisen ovat tehneet mahdolliseksi OKM, YM ja Ilmatieteenlaitos/FINNARP.
 
Näyttely on auki 31.5.2022 asti.
 
Tutustu näyttelyyn lisää täältä
 

Kotieläintilat Falkulla ja Haltiala

Fallkullassa ja Haltialassa on loistavat mahdollisuudet käydä esimerkiksi lasten kanssa tutustumassa erilaisiin kotieläimiin ja kotieläintilan arkeen.
 

Fallkullan tilalla voit tutustua perinteisiin kotieläimiin: lampaisiin, vuohiin, nautoihin, ankkoihin, kanoihin, kaneihin ja hevosiin. Tilalla on myös kaksi minisikaa.

Haltialan lehmät ulkoilevat ympäri vuoden, ja niitä pääsee näkemään talvella pihatarhassa ja kesällä laitumella. Haltialan tilalla on myös lampaita, sikoja ja kanoja. Ne ovat kesästä syksyyn ulkona, jolloin niitä pääsee katsomaan aamusta iltaan.

 

Linnanmäelle hurvittelemaan

Linnanmäki palvelee syysloman aikaan laajennetuilla aukioloilla! Syysloman kruunaa koko perheen laatuaika Lintsillä hurvitellen! Täältä näet Linnanmäen aukioloajat. Muistahan tehdä ennakkovarauksen, sillä kävijämäärää on rajoitettu.

 

Nauti staycationista Presidentissä uiden, saunoen ja herkutellen

Hotellimme uima-allas sekä asiakassaunat ovat kaikenikäisten mieleen! Uimaan ja saunomaan pääsee aamuisin klo 6:30-10 ja iltaisin laajennetuin aukioloajoin klo 17-22.

Isommalle poppoolle suosittelemme lämpimästi reilumman kokoisia Standard XL by Ivana Helsinki  tai väliovellisia Standard Twin By Ivana Helsinki -huoneitamme. Lasten lisähuoneen saat varattua vastaanotostamme alk 50 EUR/2 lasta.

Ravintolamme Bistro Manu palvelee herkkusuita lounaasta iltaan asti. Manussa on erikseen lastenlista tai vaihtoehtoisesti lapsille on saatavilla puolikkaita aikuisten annoksia.

 

Turvallisuus on etusijalla

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Hotellimme sekä ravintolamme noudattavat viranomaisten  koronavirusta koskevia ohjeita ja määräyksiä. Henkilökuntamme on ohjeistettu hyvän käsihygienian ja yleisen hygienian huolehtimiseen sekä toimimaan poikkeustilanteissa.

Olemme tehostaneet siivouskäytäntöjä ja varmistaneet saippuan, käsidesin ja käsipyyhkeiden riittävyyden kaikissa tiloissamme. Lisätietoa turvallisuuteen ja hygieniaan liittyvistä toimenpiteistä löytyy täältä.

 

Sydämellisesti tervetuloa rentouttavaan syysloman viettoon Presidenttiin!

 
 
 
 
 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme.