Menu
Koli, Pohjois-Karjala, polttarit, hotelli, kylpylä
Polttarit Kolilla!

Polttarit Pohjois-Karjalassa!

Järjestä ikimuistoiset polttarit Pohjois-Karjalassa! Tarjolla on niin Spa-hemmottelua, saunailtaa, herkullista ruokaa ja fatbike-retkiä. Tutustu polttaritarjontaamme ja kokoa mieluisa setti!

Polttarit Kolin kansallismaisemassa

Kolin henkeäsalpaavassa maisemassa polttarit saavat ikimuistoiset puitteet. Kolin huipuilla ihaillaan näköaloja, niitä voi katsella myös maisemahissillä ajelemalla. Akka-Kolin suositulla vihkipaikalla voi fiilistellä tulevia häitä.

Vauhdikas polttariseurue suuntaa kansallispuistoon fatbikeilla tai pelaa kierros frisbeegolfia kansallismaisemassa ennen illan saunaa.

Koli Relax Spa on hemmottelukeidas, jossa nautitaan saunoista ja altaiden lämpimistä vesistä ja rentouttavasta tunnelmasta. Suosittelemme testailemaan myös elämyshoitola Edea Kolin rentouttavia hoitoja.

Polttaripäivän kruunaa illallinen näköalaravintola Grill it! Kolilla ja päätä iltasi Hiekkapakassa. Tiesitko, että Hiekkapakan voit myös varata yksityiskäyttöön takuumyynnillä!

Miksi lopettaa, kun ilo on ylimmillään? Jää yöksi Break Sokos Hotel Kolille!
 

Polttarit Bomballa

Bomban upeissa maisemissa riittää tekemistä koko polttaripäiväksi. Villi Pohjola tarjoaa runsaan valikoiman erilaisia aktiviteetteja SUP-lautailusta kalastusretkiin. Aktiviteetin jälkeen on ihana rentoutua Spa Bomban ylellisessä karjalaiskylpylässä altaista, elämyssuihkuista ja maisemista nauttien.

Perinteisen morsiussaunan sijaan morsianta voi hemmotella myös Glimmer Bomban hoitolan hieronnoilla, kasvohoidoilla ja rentoutuksilla.

Ikimuistoinen saunailta vietetään Bomban rantasaunalla, missä löylyttelyn kruunaa pulahdus Pieliseen. Saunakabinettiin voi tilata iltapalaa, tai voitte siirtyä Trattoria Pieliseen maistelemaan italialaiskeittiön herkkuja. Ravintolan valmis La Tavola Italiana -valikoima tarjoilee saapasmaan parhaita makuja.
 

Viinipruuvia tai piirakkapajaa?

Bomballa pääsee testaamaan myös Valamon maukkaita marjaviinejä Bomban talon ohjatussa viinipruuvissa. Tai onko tulevalla sulholla tai morsmaikulla vielä petrattavaa karjalanpiirakan rypytyksessä? Bomban talon karjalanpiirakkapajassa hiotaan taidot kuntoon.  

Jääkää ihmeessä yöksi! Majoitus: Break Sokos Hotel Bomba, Nurmes


Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme sales.karelia@sokoshotels.fi tai p. 020 1234 660.