Menu
Bomba, polttarit, Pohjois-Karjala, karjalanpiirakkapaja, viinipruuvi, kylpylä, hotelli
Polttarit Bomballa

Polttarit Pohjois-Karjalassa!

Järjestä ikimuistoiset polttarit Pohjois-Karjalassa! Spa-hemmottelua, saunailtaa, herkullista ruokaa, viinipruuvi ja karjalanpiirakkapaja. Mitäs teille laitetaan? 
 

Polttarit Bomballa

Bomban upeissa maisemissa riittää tekemistä koko polttaripäiväksi. Alue tarjoaa runsaan valikoiman erilaisia aktiviteetteja SUP-lautailusta kalastusretkiin. Aktiviteetin jälkeen on ihana rentoutua Spa Bomban ylellisessä karjalaiskylpylässä altaista, elämyssuihkuista ja maisemista nauttien.

Perinteisen morsiussaunan sijaan morsianta voi hemmotella myös Glimmer Bomban hoitolan hieronnoilla, kasvohoidoilla ja rentoutuksilla.

Ikimuistoinen saunailta vietetään Bomban rantasaunalla, missä löylyttelyn kruunaa pulahdus Pieliseen. Saunakabinettiin voi tilata iltapalaa, tai voitte siirtyä Trattoria Pieliseen maistelemaan italialaiskeittiön herkkuja. Ravintolan valmis La Tavola Italiana -valikoima tarjoilee saapasmaan parhaita makuja.
 

Viinipruuvia tai piirakkapajaa?

Bomballa pääsee testaamaan myös Valamon maukkaita marjaviinejä Bomban talon ohjatussa viinipruuvissa. Tai onko tulevalla sulholla tai morsmaikulla vielä petrattavaa karjalanpiirakan rypytyksessä? Bomban talon karjalanpiirakkapajassa hiotaan taidot kuntoon.  

Jääkää ihmeessä yöksi! Majoitus: Break Sokos Hotel Bomba, Nurmes

 

Polttarit Kolin kansallismaisemassa

Kolin henkeäsalpaavassa maisemassa polttarit saavat ikimuistoiset puitteet. Kolin huipuilla ihaillaan näköaloja, niitä voi katsella myös maisemahissillä ajelemalla. Akka-Kolin suositulla vihkipaikalla voi fiilistellä tulevia häitä. Vauhdikas polttariseurue suuntaa luontoon fatbikeilla tai pelaa kierroksen frisbeegolfia kansallismaisemassa ennen illan saunaa.

Koli Relax Spa on hemmottelukeidas, jossa nautitaan saunoista ja altaiden lämpimistä vesistä ja rentouttavasta tunnelmasta. Suosittelemme testailemaan myös elämyshoitola Edea Kolin rentouttavia hoitoja. Polttaripäivän kruunaa illallinen näköalaravintola Grill it! Kolilla ja illan voi päättää Hiekkapakassa. Tiesitkö, että Hiekkapakan voit varata myös yksityiskäyttöön takuumyynnillä?

Majoitus: Break Sokos Hotel Koli.


Varaukset ja lisätiedot myyntipalvelusta sales.karelia@sokoshotels.fi tai p. 020 1234 660.