Joensuu, Pohjois-Karjala, polttarit
Polttarit Joensuussa!

Polttarit Joensuussa!

Joensuun parhaat polttaripaketit

Järjestä ikimuistoiset polttarit Joensuussa! Viinijoogaa, Spa-hemmottelua, puistopiknikkiä, saunailtaa, karaokea ja lento Las Palmasiin. Mitäs teille laitetaan? Tutustu polttaritarjontaamme!

Valmis aamiainen. Käynnistelkää polttaripäivä hotelliaamiaisella. Runsaan buffetpöydän herkut kruunaa lasilliset mimosaa.  

Vauhdikkaasti Fatbikellla. Varaa kauttamme fatbiket ja sitten vaan keula kohti pohjoiskarjalaista luontoa. Oppaan kanssa tai ilman.

Piknik Sirkkalanpuistossa. Original Sokos Hotel Kimmelin keittiö kokoaa polttariporukalle valmiin piknik-korin herkkueväineen. Lisätietoja piknik-korista tulossa pian!

Grilliruokaa kesäterassilla. Miten olisi pitkä lounas Pielisjoen rannassa, Bistro Heilin viihtyisällä Pihalla? Kimmelin isolla kesäterassilla aurinko paistaa iltaan asti ja grilli on kuumana koko päivän. Kimmelin terassi aukeaa pian!

Saunominen on ihan parasta polttarilystiä. Ravintola Aittarannan polttaripakettiin kuuluu pientä purtavaa ja kuplajuomaa. Varaa seuraksi saunakabinetta ja yksityissauna omalle porukallesi. Voit myös varata Aittarannan hauskan kesäaitan porukallesi.

Kylpyläiloja! Heinäkuussa 2022 avautuva Kimmel Spa tarjoaa ihanan ylellisen Spa-kokemuksen elämysaltaineen ja höyrysaunoineen. Varaa polttariporukalle Original Sokos Hotel Kimmelin privaattisauna tarjoiluineen, (max 10 hengelle), Spa-sisäänpääsy, kylpytakit ja pyyhkeet kuuluvat hintaan.

Viinijoogaa. Tämä hauska joogahetki sopii kaikille. Polttaripakettiin sisältyy tila, ohjaus ja kolme lasillista viiniä. Viinijooga järjestetään hotelli Kimmelin tyylikkäästi uusituissa kokoustiloissa.

Oo Las Palmas. Yötä kohti! PitStop 1: Ravintolalaiva Romeon karaoke ja kylmät kesäjuomat – polttariseurueille teemme myös pöytävarauksia. PitStop2: Viihdettä Las Palmasissa. Varaa Las Palmasin vip-paketti, johon kuuluu pääsyliput, sisäänpääsy jonon ohi, oma vip-pöytä, drinkit ja kuplivat sekä pientä makeaa. Las Palmasin lavalle nousevat joka viikonloppu maan parhaat artistit ja ykkösbilebändit, katso ohjelma täältä!
 

Yö hotellin muhkeassa vuoteessa

Varaa hotellihuoneet koko porukalle ja käpertykää hauskan illan päätteeksi hotellin muhkeaan vuoteeseen. Yhteisellä aamupalalla on hauska käydä läpi polttarien parhaat palat.

Majoitus: Original Sokos Hotel Kimmel ja Original Sokos Hotel Vaakuna, Joensuu

  • Kimmelin uudet Superior- ja Superior X-huoneet tarjoavat ylellisyyttä polttarimajoitukseen. Talon sviitissä on valtava parveke ja oma sauna.
  • Vaakunan teemahuoneista löytyy hauskaa tunnelmaa ja hulppeat vuoteet.

 

Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme sales.karelia@sokoshotels.fi tai p. 020 1234 660.