Menu
Joensuu, Pohjois-Karjala, polttarit
Polttarit Joensuussa!

Polttarit Joensuussa!

Polttarit Joensuussa!

Järjestä ikimuistoiset polttarit Joensuussa! Spa-hemmottelua, saunailtaa, karaokea, drinkkikoulu ja lento Las Palmasiin. Mitäs teille laitetaan? Tutustu polttaritarjontaamme!

Valmis aamiainen. Käynnistelkää polttaripäivä hotelliaamiaisella. Runsaan buffetpöydän herkut kruunaa lasilliset kuohuviiniä.  

Grilliruokaa kesäterassilla. Miten olisi pitkä lounas Pielisjoen rannassa, Bistro Heilin viihtyisällä Pihalla? Kimmelin isolla kesäterassilla aurinko paistaa iltaan asti ja grilli on kuumana koko päivän. Piha aukeaa loppukeväästä säiden niin salliessa!

Saunominen on ihan parasta polttarilystiä. Myös Aittarannasta löydät viihtyisät saunatilat. Varaa Aittarannan saunakabinetti ja yksityissauna omalle porukallesi. Voit myös varata Aittarannan hauskan kesäaitan porukallesi (varattavissa toukokuusta eteenpäin sään salliessa).

Kylpyläiloja! Nautiskelukylpylä Kimmel Spa tarjoaa ihanan ylellisen Spa-kokemuksen elämysaltaineen ja höyrysaunoineen. Varaa polttariporukalle Original Sokos Hotel Kimmelin privaattisauna Vire tarjoiluineen, (max 10 hengelle, lisähenkilöt lisähintaan, max. 5 lisähenkilöä), Spa-sisäänpääsy, kylpytakit ja pyyhkeet kuuluvat hintaan. Vire on varattavissa perjantaisin ja lauantaisin. Tai haluaisitko nauttia pelkästä kylpylästä? Nautiskelukylpylä Kimmel Spa on varattavissa yksityiskäyttöön kahden tunnin ajaksi (max. 30 hlö). Kysy lisää myyntipalvelustamme!

Drinkkikoulu vai oluttasting? Vispiläkaupan drinkkikoulu on täynnä naurua, värejä, jäätä, sekoitustikkuja ja hauskanpitoa! Haluatko tietää lisää oluista ja niiden valmistuksesta? Jos vastasit kyllä, Vispiläkaupan oluttasting on juuri oikea ratkaisu!

Oo Las PalmasYötä kohti! PitStop 1: Ravintolalaiva Romeon karaoke ja kylmät kesäjuomat – polttariseurueille teemme myös pöytävarauksia (Romeo avautuu myöhemmin keväällä). PitStop2: Viihdettä Las Palmasissa. Varaa Las Palmasin vip-paketti, johon kuuluu pääsyliput, sisäänpääsy jonon ohi, oma vip-pöytä, drinkit ja kuplivat sekä pientä makeaa. Las Palmasin lavalle nousevat joka viikonloppu maan parhaat artistit ja ykkösbilebändit, katso ohjelma täältä!

Yö hotellin muhkeassa vuoteessa

Varaa hotellihuoneet koko porukalle ja käpertykää hauskan illan päätteeksi hotellin muhkeaan vuoteeseen. Yhteisellä aamupalalla on hauska käydä läpi polttarien parhaat palat.

Majoitus: Original Sokos Hotel Kimmel ja Original Sokos Hotel Vaakuna, Joensuu

  • Kimmelin Superior- ja Superior X-huoneet tarjoavat ylellisyyttä polttarimajoitukseen. Talon sviitissä on valtava parveke ja oma sauna.
  • Vaakunan teemahuoneista löytyy hauskaa tunnelmaa ja hulppeat vuoteet.

 

Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme sales.karelia@sokoshotels.fi tai p. 020 1234 660.