Menu
Polar Adventures, Break Sokos Hotel Koli Kylä, Maastopyöräily, Ohjelmapalvelu, Suomi, Itä-Suomi, Pohjois-Karjala, Järvi-Suomi
Polar Adventures palvelee asiakkaita Break Sokos Hotel Koli Kylän alakerrassa

Polar Adventures

Tervetuloa Polar Adventuresiin! Tarjoamme laadukkaita vuokravälineitä sekä ohjelmapalveluita Break Sokos Hotel Koli-kylän kivijalassa.

Välinevuokrauspalvelumme tarjoaa laajan valikoiman huippuluokan varusteita, jotka on suunniteltu vastaamaan kaikenikäisten ja -tasoisia seikkailijoita. Olipa kyseessä päiväretki lumisille huipuille tai pyöräilyretki Pielisen ympäri, meiltä löydät tarvittavat varusteet ja ammattitaitoisen henkilökunnan, joka auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan välineen.

Lisäksi tarjoamme monipuolisia ohjelmapalveluita. Haluatko kokea koiravaljakon hurman, Kolin alueen mystiikan tai vaikka luolaseikkailun? Meidän kokenut ja innostunut tiimimme järjestää unohtumattomia retkiä ja aktiviteetteja, jotka tuovat esiin Kolin luonnon ja kulttuurin parhaita puolia. Voit myös osallistua opastetuille retkille ja tutustua alueen upeisiin nähtävyyksiin asiantuntevan oppaan johdolla.

 

Tutustu Polar Adventuresin valikoimaan ja aukioloaikoihin verkossa

 

polaradventures.fi

 

Soita: +358 44 237 7359
Kolintie 94 B 83960 Koli
seikkailu@polaradventures.fi
polaradventures.fi