Menu

Pikkujoulujen etkot ja jatkot Sokos Hotellissa

Juhlitpa sitten pikkujoulua kollegoiden kanssa tai ystäväporukassa, kannattaa juhlista ottaa kaikki ilo irti! Aloita pikkujouluilta hotellihuoneessa kuohuvaa kaverien kanssa siemaillen, ja jätä yöllä taksijono väliin suuntaamalla sen sijaan hotellin muhkeaan vuoteeseen.

Etkot hotellissa

Pikkujoulut on vuoden odotetuin juhla, tänä vuonna ehkä odotetumpi kuin koskaan! Nyt saa laittaa parasta päälle, nauttia hauskasta seurasta, herkullisesta ruoasta, kylmistä juomista ja säkenöivästä ohjelmasta.

Virittäydy juhlatunnelmaan varaamalla hotellihuone tai ylellinen sviitti lähimmästä Sokos Hotellista. Kutsu oma seurue koolle, tilaa pullo kuplivaa ja pöytä täyteen cocktail-paloja. Siinä sivussa solmitaan kravaatit, kammataan hiukset ja lakataan kynnet.

Yö ilman taksijonoa

Hauskaa iltaa ei kannata päättää palelemalla taksijonossa! Jonon sijaan poimi hotellin avainkortti iltalaukusta tai puvun taskusta ja siirry vaivattomasti hotellihuoneeseen nukkumaan. Lähin Sokos Hotelli löytyy yleensä yhtä läheltä kuin lähin taksijono. Pehmeän sängyn puhtaisiin lakanoihin on ihana kääriytyä. Aamulla onnellista juhlijaa odottaa vastakeitetty kahvi ja herkullinen aamiainen, jonka voit halutessasi tilata myös huoneeseen.

Parhaat pikkujoulut vietät Sokos Hotelleissa

Sokos Hotellit ovat tarjoavat tälle kaudelle elämyksellisen valikoiman pikkujouluohjelmia Show & Dinner -partyistä discoiltoihin ja teatteripaketteihin. Katso Sokos Hotellien pikkujouluvinkit täältä »
Toisinaan on kiva vaan istua syömään hyvin yhdessä ystävien tai kollegoiden kesken. Hotelliemme ravintolat, kuten Bistrot, Trattoria, Grill it! ja Frans&Les Femmes -ravintolat ovat kattaneet pöytään parhaat pikkujouluherkut. Tutustu pikkujoulumenuihin: www.raflaamo.fi/pikkujoulut