Menu

Pidetään huolta toisistamme

Vieraidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Teemme kaikkemme, että hotelliemme ja ravintoloidemme turvallisuus ja hygienia ovat erityisen hyvin hoidettu. Tällä hetkellä kiinnitämme näihin asioihin erityisen suurta huomiota. Tässä keskeisimpiä nostoja toimenpiteistämme ja ohjeita vierailuun yhteisen turvallisuuden takaamiseksi. 
 
Voimassa oleva ravintoloiden sulkutila vaikuttaa osaltaan myös aamiais- ja kokoustarjoiluihimme niillä alueilla, joita asetus koskee.
Meille on tärkeää, että voit kuitenkin nauttia aamiaisesi turvallisin mielin. Noudatamme aamiaisella erityisiä turvallisuus- ja hygieniaohjeita.
Hotelleissa, jotka sijaitsevat ravintoloiden sulkutila-alueilla, tarjoillaan aamiaista hotellista riippuen joko buffet-aamiaisena, josta aamiainen tulee ottaa mukaan huoneeseen nautittavaksi tai pussiin valmiiksi pakattuna take away -aamiaisena. Aamiaisen voi halutessaan myös tilata lisämaksusta huoneeseen.
 

Hygienia- ja turvallisuustoimenpiteitä hotellivierailun aikana

Me huolehdimme sinusta (video)

 • Noudatamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia sekä yrityksen sisäisiä hygieniaohjeita COVID-19 -tilanteeseen liittyen.
 • Pidämme erityisen hyvää huolta käsihygieniasta, johon kannustamme myös vieraitamme. Olemme varmistaneet saippuan, käsidesin ja käsipyyhkeiden riittävyyden kaikissa tiloissamme.
 • Huomioithan kasvomaskin käytön voimassa olevien ohjeistusten mukaisesti.
 • Olemme tehostaneet siivous- ja hygieniakäytäntöjä läpi hotellin. Puhdistamme tehostetusti erityisesti kosketuspintoja kuten ovenkahvat, pöytien pinnat, maksupäätteet ja hissipainikkeet. Huonesiivouksessa noudatamme erityistä huolellisuutta hygieniaohjeiden mukaisesti.
 • Ravitsemistiloissamme rajoitamme asiakasmääriä viranomaisohjeiden mukaisesti.
 • Muistutamme turvavälin pitämisestä hotellin tiloissa. Huomioimalla turvavälit (2m) voit omalta osaltasi edesauttaa pitämään huolta sekä omasta että muiden terveydestä.
 • Asiakaspalvelupisteisiin olemme asentaneet läpinäkyvät pleksilasit ja henkilökunta suojautuu kasvomaskein ja visiirein voimassa olevien ohjeistusten mukaisesti.
 • Suosittelemme korttimaksua käteisen sijaan.
 • Koko henkilökuntamme on saanut kattavan turvallisuusperehdytyksen työhönsä. Toimimme toimintaohjeiden mukaan kaikissa poikkeustilanteissa.
 • Kannustamme henkilökuntaamme jäämään kotiin pienimmänkin sairausoireen ilmentyessä.
 • Haluamme turvata kanssaihmisten terveyden vierailun aikana – ethän siis saavu meille, jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita.

Ravintolapalvelut vierailusi aikana

 • Buffetaamiainen on käytössä erityisiä turvallisuus- ja hygieniaohjeita noudattaen. Vaihtoehtona on myös valita valmiiksi pakattu take away -aamiainen mukaan tai aamiaisen tilaaminen huoneeseen (lisämaksu). Ilmoitathan tästä hotelliin saapuessasi.
 • Ravintolatilojen turvaetäisyyksistä huolehdimme vähentämällä asiakaspaikkoja sekä ottamalla käyttöön lisätiloja ja hotellin puitteista riippuen tarjoilujen osalta myös kattausaikoja.
 • Asiakasmääristämme riippuen tarjoamme aamiaista porrastetusti.
 • Saapuessasi ravintolaan löydät käsidesin heti sisäänkäynnin luota.
 • Puhdistamme tehostetusti kosketuspintoja myös ravintolatiloissa, kuten pöytäpinnat ja syöttötuolit kunkin pöytäseurueen jälkeen.

Kokousvierailusi aikana

 • Kokoustilojen turvaetäisyyksistä huolehdimme vähentämällä asiakaspaikkoja sekä ottamalla käyttöön lisätiloja ja hotellin puitteista riippuen tarjoilujen osalta myös kattausaikoja.
 • Käsidesiä ja desinfioivia käsipyyhkeitä on saatavilla jokaisesta kokoustilastamme.
 • Asiakasmääristämme riippuen tarjoamme kokousten väliaikatarjoilut porrastetusti.
 • Buffetruokailussa noudatamme erityisiä turvallisuus- ja hygieniaohjeita.
 • Voidaksemme järjestää mahdollisimman onnistuneen tilaisuuden kaikille

- Kerrothan meille tilaisuutenne tavoitteesta ja toiveista. Yhdessä löydämme parhaan toteutuksen teille. 

- Varaathan riittävän ison tilan tilaisuuden maksimihenkilömäärän mukaan. 

- Pidäthän meidät ajan tasalla muutoksista henkilömäärässä ja aikatauluissa. 

- Pidäthän hallussasi tilaisuutesi osallistujien nimet ja yhteystiedot mahdollista myöhempiä yhteydenottotarpeita varten.

- Muistutathan kokouksen osallistujia jäämään kotiin, mikäli heillä on lieviäkin sairauden oireita. 

- Muistutathan kokouksen osallistujia huolehtimaan käsihygieniasta ja kunnioittamaan turvavälejä tilaisuuden aikana. 

- Jokainen Sokos Hotelleissa työskentelevä huolehtii omalta osaltaan siisteydestä ja ilmoittaa eteenpäin, mikäli jokin paikka kaipaa erityishuomiota. Toivomme, että vieraamme toimivat samoin.

- Turvallisiin kohtaamisiin tarvitaan meitä kaikkia. Noudattamalla yhteisiä ohjeita, kaikki voivat nauttia tilaisuuksista rauhallisin mielin. Pidetään huolta toisistamme!

 
Pidetään huolta toisistamme ja huolehditaan viranomaisten ohjeistuksista hyvän hygienian ja turvallisuuden turvaamiseksi. Tehdään yhdessä turvallinen hotellivierailu meille kaikille.
Tervetuloa!
 
Päivitämme toimintamallejamme ja yllä mainittuja tietoja tarvittaessa ajankohtaisen tilannetiedon mukaan.

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.