Perheloma Vaasassa

Ylikiva Vaasa huomioi lapset. Royal Vaasa toivottaa tervetulleeksi perheen pienimmät!
Huonevaihtoehdoista löytyy majoitus jopa viisihenkiselle perheelle ja yhdistelmähuoneisiin mahtuu vieläkin isompi perhe.
Uima-allas on käytössä suurimman osan päivää ja leikkihuone kutsuu touhukkaita leikkijöitä. Vastaanotosta voi pelejä ja kirjoja lainata ihan huoneeseen asti.
 
Ravintolat ovat ottaneet perheen pienimmät huomioon aamupalasta lähtien. Ja miten olisi ruokailu minibussissa? Ravintola Frans&Nicolessa on leikkitila, missä pienen kokin mielikuvitus saa päästä valloilleen.
 
S-Market Vaasanpuistikko palvelee vain muutaman harppauksen päässä hotellista, samassa korttelissa mutta myös vastaanoton yhteydessä olevalta kahvitorilta löytyy ostettavaksi pientä naposteltavaa. Pikkuasiakkaiden ruokien lämmittämiseen löytyy mikro ja jääkaappi on käytössä.
 
 

Vaasan seudulta löytyy tekemistä koko perheelle.

 
 
Vaasasta löytyy useita ylikivoja leikkipuistoja. Näistä suosituin ja suurin sijaitsee Onkilahden kupeessa vain pienen matkan päässä hotellista.
Laivapuistona tunnettu Onkilahden leikkipuisto on erittäin tykätty niin isompien kuin pienempienkin lapsien keskuudessa. Siellä on myös vasta valmistunut skeittiparkki.
Aurinkoisella ilmalla Laivapuistossa voi helposti viettää vaikka koko päivän leikkien ja evästellen.
 
Jos sää ei suosi voi vaihtoehtona valita sisäleikkipuisto HopLop:n tai vaikka seinäkiipeilypaikka WasaUp:n.
 
 
 
Museokohteet houkuttelevat kokemaan, niin mennyttä, kuin nykyistäkin elämää. Edvininpolku on nuorille seikkailijoille mieluisan jännittävä, taiteen täyttämä luontopolku lyhyen ajomatkan päässä keskustasta. Vanhan huvipuiston raunioihin syntynyt Graffitilandia taas edustaa nykyikaista katutaidetta parhaimmillaan.
 
 
 
Haluat sitten nauttia luonnosta tai hurjastella huvipuistossa, kesän viileimmät vinkin Vaasan seudulle löydät alta.
 
 
 
 
 
 

Bussilla Power Parkkiin

 
 
Huvipuisti Power Park sijaitsee vain noin 77km:n päässä Vaasasta. 28.6. - 9.8. tiistaisin voit lähteä huvireissuun myös bussilla. Tarkemman aikataulut ja varausohjeet löydät matkanjärjestäjän sivulta: facebook. Facebook_Wasabus.

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.