Menu
nurmes, bomba, perheloma, lapset, lapsi, kesäloma, kylpylä, miniloma
Bomba kesä on iloa täynnä!

Perheloma Bomballa

Pikkuväki viihtyy Bomballa. Upea luonto, kiva kylpylä, uimaranta ja monenmoiset tekemiset saavat hymyt lasten huulille.

 

Tykätäänkö teidän perheessä uida? Hyvä, sillä Break Sokos Hotel Bomballa siihen on loistavat mahdollisuudet. Kylpylä saunamaailmoineen tarjoaa elämyksiä koko perheelle, ja hotellin edustalta löytyy lisäksi kaksi kivaa uimarantaa.

 

Lapsilla riittää virtaa. Ja meillä tekemistä. Kumpi golf on teidän perheen juttu, Minigolf vai Frisbeegolf? Miten vain, meidän pihasta löytyy molemmat radat. Mikäli teillä ollaan innostuttu 'ihan oikeasta' golfista, Pielis-Golfin liput voi ostaa etuhintaan hotellin vastaanotosta.

 

Villin Pohjolan matkassa pääsee paikalliselle kotieläinpihalle, ja Safaritalolta voi vuokrata niin suppilautoja kuin pyöriä ja lähteä retkelle lähiluontoon.

 

Uidessa ja retkeillessä tulee nälkä. Hotellin ravintolassa, Trattoria Pielisessä, on oma herkullinen lista lapsille. Bomban karjalaistalo on avoinna koko kesän kattaen karjalaisen pitopöydän herkut koko perheelle. Välipalanälän voi taltuttaa pihapiirin nuotiopaikalla makkaraa paistellen, ja karjalaiskylän kesäkahvilasta saa jäätelöä.

 

Meillä koko perhe nukkuu hyvin. Hotellin parvelliset, järvinäköalalliset perhehuoneet uusittiin keväällä. Parvi tarjoaa vähän vanhemmille lapsille oman lepopaikan, ja vanhemmille hetken omaa aikaa. Talosta löytyy myös kahden huoneen perhehuoneita sekä lisävuoteellisia huoneita. Jokaiselle jotakin!

 

Lämpimästi tervetuloa Break Sokos Hotel Bomballe koko perhe!

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme. Kampanjahinta ei vaadi kirjautumista.