Menu

Perhejuhlista yrityksen elämysjuhliin

Perhejuhlista yrityksen elämysjuhliin – Original Sokos Hotel Vaakunan ja Seurahuoneen uudistetut tilat taikovat juuri oikean tunnelman

Uudistetut tapahtumatilat huokuvat rentoutta. Uudistuksen lopputuloksena on monipuoliset tilat niin majoittuneiden asiakkaiden kuin myös paikallisten asukkaiden sekä liikematkustajien käyttöön - niin työskentelyä kuin vapaa-ajan viettoa ajatellen.

Tilat on molemmilla paikkakunnilla toteutettu samalla monipuolisuus, muunneltavuus, modernikodikkuus -ideologialla, jossa kaiken ytimessä on hyvä ruoka ja lämminhenkinen palvelu.

–Olohuonemainen tunnelma henkii lämpöä ja kotoisuutta, Original Sokos Hotel Seurahuoneen johtaja Kati Vihma kuvailee.

Vanhanaikaisista, kolkoista kokoustiloista on tultu valovuoden päähän tähän hetkeen, jossa asiasisällön oheen tunnelma on noussut tärkeäksi tekijäksi myös bisnestapaamisissa. Hybridi sana on sujahtanut kokousmaailmaan.

– Vastaamme tämän päivän tarpeisiin huipputekniikalla. Yhdistelmäkokoukset, jossa osa porukasta on paikan päällä ja osa etänä, onnistuu meillä kaikkine oheistoimintoineen. Asiakkaan tarvitsee yhdistää vain yksi piuha laitteeseen, se riittää, Original Sokos Hotel Vaakunan johtaja Kari Hänninen jatkaa.

Paikallinen myyntipalvelun ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii varaukset ja tarjoukset asiakkaiden kanssa ennen tilaisuutta. Juhlajärjestelyn apuna on myös mahdollista hyödyntää hotellien oman tapahtumavastaavan apua organisoinnissa ja itse tilaisuuden aikana varmistamassa, että kaikki sujuu kuten ennalta sovittu. 

Savonlinnassa ennen näkemätön muodonmuutos

Jopa usean sadan hengen juhlat onnistuvat jatkossa Savonlinnassa Seurahuoneen uusissa tiloissa, sillä uuden video- ja audiotekniikan myötä kaikki tilat ovat yhdistettävissä yhteen ääni- ja kuvamaailmaan, riippumatta sijainnista.

– Entinen tanssiravintola Mefiston tila muuntui täysin. Tilalle nousi moderni ja tyylikäs, helposti tarpeen mukaan muunneltavissa oleva juhla- ja kokoustila LUOTO Kati Vihma kertoo.

Mikkelissä tilat nivoo yhteen upea taideteos

Original Sokos Hotel Vaakunassa uudistukset ravistelevat hotellin kaikkiaan neljää kokoustilaa, sillä viides, auditorio, on ehtinyt valmistua jo aiemmin. Keskiössä toimii pääaulan seinään juuri valmistunut, taiteilija Iikka Hackmanilta tilattu taideteos "Mikkeli 21", jossa kiteytyy monikasvoinen mikkeliläisyys paikkakuntalaisen valokuvaaja Pihla Liukkosen kuvien pohjalta. Vaakunan ravintola Frans & Michelle Bistro ravintolasali laajenee ilta-aikaan, kun ylätasanne, jossa maalauskin sijaitsee, otetaan käyttöön.

– Vaakunan uudistetut tilat Frans & Michelleen yhdistettynä mahdollsitavat paljon erilaisia tilaisuusuukia ja juhlia, Hänninen vinkkaa.

Muistathan myös ABC Juvan uudistetut kokoustilat!

Osuuskauppa Suur-Savon Myyntipalvelu p. +358 10 764 2000, sales.suur-savo@sok.fi

www.raflaamo.fi

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.