Infoa lapsiperheille
30.09.2017

Perheen kanssa hotelliin Turussa?

INFOA LAPSIPERHEILLE

AAMIAINEN

Tarjoillaan Hamburger Börsin Jugendsalissa 2. kerroksessa, aukioloajat mm. info-TV:ssä ja hisseissä. Sesonkiaikoina pyydämme huomioimaan aamiaistarjoilun viimeisen tunnin suosion ja tästä johtuvan ruuhkaisuuden. 

CHECK-OUT

Huoneen luovutusaika lähtöpäivänä on kello 12. Välttääksesi viimeisen puolen tunnin ruuhkaa, voitte maksaa majoittumisenne jo aikaisemmin esim. lähtöaamuna. 

HUONEPALVELU

Huonepalveluravintolanamme toimii ravintola Frans & Emilie, puh. 010 764 3160.

Huonepalvelun ruokalistana on Frans & Emilien koko menu (myös lasten oma menu). Laskuun lisätään huonepalvelulisä 10,00 €. Ruokatilaus tulee tehdä viimeistään 30 minuuttia ennen ravintolan sulkeutumista.

Suosittelemme myös avotuliuunipizzan tilaamista ja noutoa, Pizza Pick Up toimii Shamrockcafeessa.

ILMASTOINTI-/VIILENNYSJÄRJESTELMÄ SEKÄ LÄMMITYS

Huoneen seinällä olevasta paneelista säädetään ilmastoinnin/viilennyksen voimakkuutta. Huomatkaa, että paneelista voi säätää vain huoneeseen tulevan viilentävän ilman määrää. Huoneiden lämpötilaa voi muuttaa pattereiden termostaateista.

LEIKKIHUONE

Leikkihuoneena toimii huone 268 hotellin toisessa kerroksessa.

LASTENVAUNUT- JA RATTAAT

Vaunut ja rattaat voi viedä huoneeseen. Mikäli rattaat tai vaunut eivät mahdu hissiin (Regina), voitte jättää ne vastaanoton yhteydessä sijaitsevaan matkalaukkuvarastoon. Turvallisuussyistä pyydämme Teitä jättämään vaunut huoneeseenne aamiaisen ajaksi.

LISÄVUOTEET

Osaan huoneista on mahdollisuus pedata lisävuode. Lisävuoteesta veloitetaan erillinen hinta. Osassa huoneista lisävuoteina toimivat pedattavat divaanit. 

MIKROT

Päähissin 2.krs:n aulassa on mikro, jääpalakoneen vieressä. 

MATKASÄNKY JA POTTA

Matkasänky ja potta ovat asiakkaillemme maksuttomia. Pyydämme huomioimaan, että matkasänkyjä on vain rajallinen määrä, joten ilmoitattehan tarpeen sängylle jo varauksen yhteydessä. 

PÄÄSYLIPUT

Pääsylippuja muun muassa Superparkiin, Flowparkiin ja Holiday Club Caribiaan voi ostaa kätevästi suoraan vastaanotosta. Tarjolla olevat lippuvaihtoehdot vaihtelevat kauden aikana, kysy lisää hotellin vastaanotosta.

PYSÄKÖINTI

Hotellissa on rajoitettu määrä maksullisia pysäköintipaikkoja hotellin toisessa kerroksessa. Parkkitalo P-Louhi (Ajurinkatu) sekä Wiklund Q-park (Brahenkatu) ovat myös asiakkaidemme käytettävissä. Pysäköintimaksu 15,50€ /vuorokausi maksetaan vastaanottoon uloskirjautumisen yhteydessä. Parkkipaikkaa ei voi varata etukäteen, ei myöskään maksamalla sitä jo tullessa. Ulosajoon tarvitaan erillinen ulosajolippu, jonka saa maksua vastaan vastaanotosta. P-Louhen ja Wiklund Q-parkin jokainen ulosajolippu maksaa yhden vuorokausimaksun verran.

SAUNA JA UIMA-ALLAS

Saunaosastomme sijaitsee Hamburger Börsin 7. kerroksessa. Pyydämme ottamaan pyyhkeen mukaan huoneesta. Uima-allas on käytettävissä saunan aukioloaikoina, ellei toisin mainita. Uima-altaan syvyys on 1,4 m ja lämpötila +22. Saunan ja uima-altaan käyttö on omalla vastuulla.

TURKU-ESITE

Vastaanotossa olevassa Turku-esitteessä on oma lapsiperheille tarkoitettu osio, jossa on vapaa-ajanviettovinkkejä. 

VIIHDYKETTÄ HUONEESEEN

Vastaanotosta voi lainata huoneeseen kirjoja, lehtiä ja pelejä. Kaappi, jossa tavarat ovat, sijaitsee vastaanottotiskin päässä.

BÖRSIN RUOKARAVINTOLAT

Frans & Emilie - Ranskalainen bistro. (Ravintolasta löytyy myös lasten oma leikkinurkkaus)

Oscar Pub & Grill - Hyvän ruoan ja seurustelun ravintola.

Shamrockcafe - Ruoka- ja menopaikka. Maukasta ruokaa pastoista hampurilaisiin, erikoisuutena avotuliuunissa paistetut pizzat. 

Börs Bar & Café - loistava treffipaikka Turun parhaalla paikalla, kauppatorin laidalla. Börs Caféssa hemmottelet itseäsi erikoiskahveilla ja vastustamattomilla herkuilla sekä makean että suolaisen nälkään.

 

Suosittelemme tekemään pöytävarauksen etukäteen. Se onnistuu helposti suoraan ravintolasta, vastaanotosta tai sivustolta : www.raflaamo.fi  Samasta linkistä on helppo tarkistaa ravintoloiden aukioloajat, tarjoukset ja ruokalistat. 

 

Original Sokos Hotel Hamburger Börs, Kauppiaskatu 6, Turku