Menu

Parhaat shoppailupaikat Pietarissa

Upeiden palatsien, siltojen ja museoiden lisäksi Pietarista löytyy lukuisia kauppakeskuksia ja kauppoja. Listasimme sinulle kaupungin parhaat shoppailupaikat, joista varmasti löydät omat suosikkisi. 
 
DLT on yksi kaupungin vanhimmista tavarataloista. Se on houkutellut loistavalla tarjonnallaan kävijöitä jo sadan vuoden ajan. DLT:stä löydät kuuluisimpien brändien myymälät täynnä uutuustuotteita ja erikoisvalikoimia. Jo kauppakeskus itsessään on nähtävyys, sillä se sijaitsee mahtavassa vanhassa rakennuksessa aivan kaupungin keskustassa osoitteessa Bolshaya Konushennaya ul., 21-23a.
 
 
GALLERY on uusi tyylikäs kauppakeskus Moskovan rautatieaseman lähellä. Sen valikoimasta löytyy niin venäläisiä kuin eurooppalaisiakin brändejä, ruokakauppoja ja food court. Lisäksi Galleryssa on erilaisia ravintoloita, elokuvateatteri ja suuri viihdekeskus lapsille. Kauppakeskus sijaitsee osoitteessa Ligovsky pr. 30a.
 
 
AU PONT ROUGE on yksi kaupungin kauniimmista tavarataloista. Venäjän keisariperheen jäsenet kävivät siellä ostoksilla 1800-luvun alussa. Rakennuksen ulkoasu muistuttaa tästä ajasta vielä tänäkin päivänä. Hiljattain korjatusta tavaratalosta löydät venäläisten ja kansainvälisten brändien myymälät, joissa on tarjolla vaatteita, tuoksuja ja mielenkiintoisia matkamuistoja. Tervetuloa osoitteeseen Moyka emb. 73-79. 
 
 
STOCKMANN on Nevski prospektilla sijaitseva suomalainen kauppakeskus. Tuotteiden eurooppalainen laatu viehättää sekä kaupunkilaisia että turisteja. Rakennuksen yläkerroksessa sijaitsee Moskva-panoraamaravintola, jossa voit nauttia paitsi maukkaista aterioista myös mahtavasta näköalasta kaupunkiin. Stockmann sijaitsee osoitteessa Nevsky pr. 114-116.
 
ELISSEEFF'S STORE on yksi Pietariin kauniimmista ja vanhimmista kaupoista. Ennen sisään astumista ihastele upeita näyteikkunoita täynnä paikallisia matkamuistoja, maukkaita herkkuja ja juomia. Piipahda myös perinteikkäässä ravintolassa tai osallistu opastettuun kierrokseen, jossa näet koko myymälän kaikessa kauneudessaan. Elisseeffs Storen löydät osoitteesta Nevsky pr. 56. 
 

 
Pietari on täynnä muutakin mielenkiintoista katsottavaa! Kävele kuuluisaa Nevski prospektia ja kiinnitä huomiosi vaikkapa paikallisiin katutaiteilijoihin. He tekevät työtään ympäri vuoden – eikä pelkästään myydäkseen teoksiaan, vaan luodakseen kaupunkiin omaa tunnelmaa. Pietarissa taide tulee vastaasi joka kadunkulmassa, ja sen ihasteleminen on yksi hyvä syy vierailla kaupungissa. 
 
 

Tervetuloa Pietariin! Hyödynnä S-ryhmän omistajien etu, joka on voimassa 31.3.2020 asti.

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.