Menu

Parhaat pikkujoulut Helsingissä 2021

Tänä vuonna on taas aika juhlia pikkujouluja. Listasimme alle Helsingin parhaat pikkujoulupaikat vuodelle 2021. Juhlitpa sitten pikkujoulua työporukalla tai ystävien kesken, nyt kannattaa olla nopea ja varata pikkujoulutilat!
 

 

Pikkujoulut Helsingin katolla - Hotelli Vaakuna

 
Sijainniltaan verrattoman Ravintola 10. Kerroksen kokous- ja juhlatiloissa järjestät ikimuistoiset pikkujoulut. Juhlatilat on uudistettu täysin vuonna 2020 ja ne ovat valmiina vastaanottamaan pienet ja isot pikkujouluporukat. 10. Kerroksen monipuoliset kabinetit ovat erinomaisia paikkoja pikkujoulujen järjestämiseen. Tutustu kaikkiin tiloihin tarkemmin tästä! 
 

Ei pikkujouluja ilman saunaa? 10. Kerroksen näköalasauna lämpiää  maksimissaan 10 hengen seurueille. Saunassa nautit lämpimistä löylyistä Helsingin parhaiden näköalojen kera. Näköalasaunan oleskelutila on kuin tehty pikkujoulujen viettoon.

Paras sijainti Helsingin keskustassa - Hotelli Presidentti

 
Original Sokos Hotel Presidentti on todellinen tapahtumatalo. Presidentin monipuolisissa tiloissa onnistuvat kaikenkokoiset pikkujoulut: Isommille porukoille löytyy mm. näyttävä Pressa Forum joka taipuu usean sadan hengen juhliin. Pienemmän porukan pikkujoulut voit järjestää viihtyisissä sviiteissämme. Tutustu kaikkiin juhlatiloihin tästä!
 
Kun varaat tilaisuutesi Original Sokos Hotel Presidenttiin, saat keskeisen sijainnin, yksilölliset tapahtumaideat, presidentillisen palvelun ja herkullista ruokaa.

Pikkujoulut Punavuoressa - Hotelli Albert

 
Pikkujoulut Punavuoren sydämessä tarjoaa Original Sokos Hotel Albertin kaksi kabinettia. Jos haet rentoa juhlapaikkaa max. 16 hengelle, on valintasi tunnelmallinen Rööperi. Punavuori -kabinetti puolestaan sopii loistavasti pikkujouluillalliseen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme ideoi mielellään pikkujouluja kanssanne.
 

Juhli pikkujoulut helposti ravintolassa

 
Ravintoloissamme voit viettää juuri sellaisia juhlia kuin itse haluat, oli kyseessä sitten joululounas, pienimuotoiset illanistujaiset tai suuremman porukan illallinen pitkän kaavan kautta. Tutustu pikkujoulutarjontaamme tästä!

Pikkujoulujen parhaat hotellivinkit

 
Joskus pikkujoulujen juhliminen vaatii veronsa. Hauskojen pikkujoulujen jälkeen on ihanaa kääriytyä hotellin pehmoisiin lakanoihin ja herätä rauhassa nauttimaan hotellin runsaasta buffetaamiaisesta. Halutessasi voit myös loikoilla hetken pidempään ja tilata aamiaisen suoraan huoneeseesi. Katso vapaat huoneet tästä!

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.