Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
ryhmille oulun edenissä
02.05.2014

Palvelut ryhmille Oulun Edenissä

Oletko etsimässä sopivaa paikkaa työhyvinvointi- tai virkistyspäivälle, juhliin tai koulutukseen? Ympärillämme oleva luonto loistavine ulkoilumahdollisuuksineen, hyvinvointiosaston tilat ja ammattitaitoiset osaajat, kylpyläpalvelut sekä kokous-, ravintola- ja majoituspalvelut mahdollistavat alueemme monipuolisimpien ryhmätoimintapalvelujen tuottamisen. Olemme kehittäneet usean vuoden ajan palvelujamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Voimme myös aina räätälöidä palvelut kattavasta valikoimastamme toiveidenne mukaisiksi.

Työhyvinvointi
Hyvinvointia työyhteisöille monipuolisesti, tehokkaasti ja hauskasti! Ota yhteyttä ja pyydä tyhy-päivämme malliohjelma tai kerro meille, mitä olet ajatellut työyhteisösi hyvinvoinnin parantamiseksi. Tyhy-päivien rakentamiseksi voit valita monipuolista ohjelmaa. Palvelupakettien sisältöihin on valittavana muun muassa kuntotestejä, liikuntaa ja asiantuntijaluentoja. Kokonaisuus voi painottua fyysisen, psyykkisen tai sosiaalisen toimintakyvyn alueille tai käsitellä kaikkia näitä osa-alueita.
Ohessa esimerkkiohjelma "Askel kohti parempaa jaksamista" min 20 henkilön ryhmälle.

Myös fyysinen hyvinvointi on tärkeää jokaisessa työpaikassa. Kuntotesteillä ja ammattilaisten tekemillä kuntosuunnitelmilla työyhteisö pysyy kunnossa myös fyysisesti.

Virkistyspäivät
Toimivimmankin työyhteisön on välillä hyvä ladata akkuja ja suunnitella tuleva yhdessä. Erilaisista liikunta- ja hoitomuodoista sekä kokous-, ravintola- ja kylpyläpalveluistamme voit koota organisaatiollesi sopivan virkistyspaketin. Autamme mielellämme myös ohjelman suunnittelussa ja toteutuksessa.

Mitenkäs olisi hieman aktiivisempi virkistyspäivä? Silloin Eden Spelit on kuningas valinta. Vai sopisiko ryhmällesi Tarinateatteri?

Ryhmäaktiviteetit
Valmenna ryhmääsi parempaan yhteispeliin ryhmäaktiviteeteillamme! Erilaisista liikunta- ja hoitomuodoista sekä kokous- kylpyläpalveluistamme voit koota joko omien ajatustesi tai meidän ehdotustemme pohjalta tiimillesi sopivan paketin, jolla vahvistat yhteishenkeänne ja parannat tiimipelaamista.

Luennot
Voit sisällyttää tyhy- tai virkistyspäivääsi myös luentoja. Työyhteisön hyvinvoinnin ammattilainen Eija Jaakola pitää lyhyitä ja ytimekkäitä luentoja työssä jaksamisesta ja työyhteisön hyvinvoinnista.


Luennoitsijana fysioterapeutti/kuntoutuksen ohjaaja
• Ravitsemus ja Terveysliikunta/painonhallinta
• Liikunnan merkitys ja annostelu
• Liikunta ja terveys/terveysliikunta
• Ergonomia (työasennot, niska- ja selkäoireiden lievitys)
• Taukoliikunta osana työhyvinvointia
Hinta: 120 € / h

Luennoitsijana kosmetologi
• Jalkojen hoito ja käsien hoito
• Ihonhoito - kasvot ja vartalo
• Kuinka onnistun meikkauksessa
Hinta: 80 € / h