Menu
Original Sokos Hotel Presidentti Helsinki

Palvelupäällikön vinkit kesäiseen Helsinkiin

Aivan Helsingin ydinkeskustassa, Kampin kauppakeskuksen vieressä, sijaitseva Original Sokos Hotel Presidentti henkii suomalaisuutta. Se näkyy muun muassa juuri uudistetun hotellin upeissa huoneissa, aulassa sekä ravintolan ruokalistalla. Hotellin vastaanoton palvelupäällikkö Dona antaa omat vinkkinsä Helsinkiin saapuville matkailijoille.

  1. Haltialan kotieläintilalla asustaa lampaita, vuohia, kaneja ja monia muita eläimiä. Helsingin kaupungin omistamalla tilalla eläimet ovat kesä- ja syysaikaan ulkona, joten niitä pääsee katsomaan pitkin päivää. Joillekin tilan pelloille istutetaan hernettä ja kukkia, jotka ovat vapaasti poimittavista. Tilan yhteydessä on myös leikkikenttä lapsille sekä grillipaikka. Tilalle on vapaa pääsy.
  2. Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha on täydellinen paikka viettää päivää. Ulkopuutarha on monien helsinkiläisten mielestä paras piknikpaikka kaupungissa. Puutarhan kasvihuoneet vievät matkalle tropiikkiin myös viileämpinä päivinä. Kasvitieteellinen puutarha sijaitsee aivan keskustan tuntumassa, lyhyen kävelymatkan päässä rautatieasemalta. Ulkopuutarha on vierailijoille maksuton. Kasvihuoneisiin peritään pääsymaksu.
  3. Lammassaaren pitkospuut on hieno ulkoilu- ja retkeilypaikka läpi vuoden. Alueelta löytyy lintutorni, johon voi kiivetä tiirailemaan muuttolintuja ja kaunista merimaisemaa. Pitkospuureitti sopii myös lastenvaunuilla ja pyörätuolilla kuljettavaksi. Lammassaaresta pääsee kapeita pitkospuita pitkin Kuusiluotoon, jossa laiduntaa kesäisin lampaita.
  4. Seurasaaresta löytyy sekä hienot ulkoilumaastot että annos kulttuuria. Saaren ulkomuseossa pääsee ihastelemaan menneen ajan maailmaa savupirtteineen ja kartanoineen. Halutessa voi ottaa osaa opastetulle kierrokselle. Saaresta löytyy myös hiekkaranta, jossa voi pulahtaa vilvoittelemaan mereen. Saareen pääsee kätevästi siltaa pitkin, ja alueelle kulkee myös julkinen liikenne.

Tervetuloa viettämään rentouttavaa lomaa Helsinkiin!