Menu

Palvelumme kesällä 2021

SAAPUMINEN
 
Pysäköintiohjeet löydät helposti sivuiltamme kohdasta sijainti.
 
Kiireisin check-in aika on klo 15:00 jälkeen kun sisäänkirjautumisaika alkaa. Mikäli saavutte aikaisemmin hotellille ja huone ei ole vielä saatavilla, laukut voi jättää hotellin maksuttomaan säilytykseen päivän ajaksi ja auton pysäköidä parkkipaikoillemme ennen sisäänkirjautumista.
 
 
AAMIAINEN
 
Aamiainen tarjoillaan Ravintola Centralissa, Central rakennuksen 2. kerroksessa. Aamiainen on tarjolla 21.6 alkaen maanantaista sunnuntaihin klo 06.30-10.30. Välttääksemme ruuhkia aamiaisella on tarvittaessa käytössä porrastetut ajat. Sisäänkirjautumisen yhteydessä kysymme toiveenne aamiaisajan suhteen. Saatte vastaanotosta lipukkeen, jossa on merkittynä aikaväli, jolloin toivomme teidän saapuvan aamiaiselle. Huomioittehan ystävällisesti, että viimeiset tunnit ovat tavallisesti suosituimpia!
 
Huolehdimme hygieniasta aamiaisella tehostetusti. Halutessasi voit valita buffetaamiaisen sijaan take away -aamiaiskassin, tilaukset vastaanotosta edellisenä iltana.
 
 
RAVINTOLAT
 
Ravintolamme Frans & Nicole palvelee ma- la, suosittelemme pöytävarausta etukäteen ja sen voi tehdä näppärästi ravintolan nettisivuilta.
Irish pub O'Malley's Vaasa palvelee asiakkaita tiistaista lauantaihin. Tarkat aukioloajat löydät ravintolan nettisivuilta.
 
 
COFFEE BAR
 
Vastaanotossa sijaitseva Coffee bar on avoinna 24/7 ja tarjoaa juomia ja pientä syötävää.
 
 
SAUNAT JA KUNTOSALI
 
Saunat ja uima-allas ovat normaalisti käytössä, mutta olemme rajoittaneet henkilömäärää saunalla. Easy Fit kuntosali on normaalisti käytössä lisämaksua vastaan.
 
 
JOPOT
 
Tarjoamme vieraillemme mahdollisuuden lainata Jopoja maksutta muutamaksi tunniksi. Pyöriä ei voi varata etukäteen ja niitä on rajoitettu määrä.
 
 
VINKIT LAPSIPERHEILLE
 
Vastaanotostamme voi lainata pelejä ja kirjoja huoneeseen. Kysy vastaanotosta ohjeet Onni Oravan aarrejahtiin! Frans & Nicolesta löydät myös lasten menun.
 
 
HUONEENLUOVUTUS
 
Huone tulee luovuttaa lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Suosittelemme hoitamaan huonelaskun jo lähtöä edeltävänä iltana tai mennessänne aamiaiselle, näin vältätte lähtiessänne mahdollisen ruuhkan vastaanotossa. Myöhäinen huoneenluovutus mahdollista lisämaksusta 10€/tunti saatavuuden mukaan.
 
 
TURVALLISUUS ON MEILLE ENSIARVOISEN TÄRKEÄÄ
 
Hotellimme ja ravintolamme noudattavat viranomaisten koronavirusta koskevia ohjeita ja määräyksiä. Henkilökuntamme on ohjeistettu hyvän käsihygienian ja yleisen hygienian huolehtimiseen sekä toimimaan poikkeustilanteissa. Olemme tehostaneet siivouskäytäntöjä ja esimerkiksi välisiivouksen teemme vain pyydettäessä. Lisätietoja turvallisuuteen ja hygieniaan liittyvistä toimenpiteistä löytyy täältä.
 
Tervetuloa Original Sokos Hotel Royal Vaasaan!
 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme. Kampanjahinta ei vaadi kirjautumista.