Menu

Palvelumme kesällä 2021

SAAPUMINEN

Kulkuyhteydet ja pysäköintiohjeet löydät näppärästi sivuiltamme kohdasta sijainti. Kiireisin check-in aika on klo 15:00 jälkeen kun sisäänkirjaumisaika alkaa. Mikäli saavutte Tampereelle aikaisin ja huone ei ole vielä saatavilla, laukut voi tarvittaessa tuoda hotellille maksuttomaan säilytykseen päivän ajaksi ja auton pysäköidä yhteistyö parkkihalliin ennen kesäpäivän rientoihin lähtemistä.

 

AAMIAINEN

Aamiainen tarjoillaan kesäaikana, 21.6.2021 alkaen, Solo Sokos Hotel Tornin ensimmäisessä kerroksessa, ravintola Grill It!:ssä. Aamiainen on tarjolla maanantaista lauantaihin klo 06.30-11.00 ja sunnuntaisin ja pyhäpäivinä klo 07.00-12.00. Villan Hyvän olon puuro aamiainen on tauolla 21.6.-8.8.2021.

Välttääksemme ruuhkia aamiaisella on käytössä porrastetut ajat. Sisäänkirjautumisen yhteydessä kysymme toiveenne aamiaisajan suhteen. Saatte vastaanotosta lipukkeen, jossa on merkittynä aika, jolloin toivomme teidän saapuvan aamiaiselle. Huomioittehan ystävällisesti, että viimeiset tunnit ovat tavallisesti suosituimpia!

Huolehdimme hygieniasta aamiaisella tehostetusti. Halutessasi voit valita buffetaamiaisen sijaan take away -aamiaiskassin, tilaukset vastaanotosta edellisenä iltana.

 

RAVINTOLAT

Aula baari

 • Avoinna 24/7
 • Anniskeluaika klo 7-22
 • Kesäpäivän virkistykseksi vastaanotossamme on myynnissä kylmiä juomia. Saatavilla on myös raikkaita smoothieita sekä maukkaita suolaisia bageleita pikkunälkään tai evääksi kesäpäivän retkille.

Grill It! -ravintola (Solo Sokos Hotel Tornissa)

 • Maanantai-sunnuntai klo 16-23
 • Keittiö sulkeutuu aina tuntia aiemmin klo 22
 • Suosittelemme pöytävarausta etukäteen ja sen voi tehdä näppärästi ravintolan sivuilta

Paja Bar (Solo Sokos Hotel Tornissa)

 • Perjantai & lauantai klo 15-23
 • Aurinkoinen terassi hotellimme etupihalla
 • Pyynikin Panimon paikallisia, yksinoikeudella Tornille valmistamia oluita
 • Paja Bariin ovat myös koirat lämpimästi tervetulleita

Moro Sky Bar (Solo Sokos Hotel Tornissa)

 • Maanantai-sunnuntai klo 11-23
 • Tampereen jäätelötehtaan herkkujäätelöitä ja kesäkeittiö on avoinna tarjoillen maittavaa terassiruokaa
 • Huomioithan, että kaikissa ravintoloissamme tulee pilkku klo 22, jolloin anniskelu päättyy

 

SAUNAT JA KUNTOSALI

Saunat ovat käytössä huonekohtaisella 45min sauna-ajalla. Vain yksi saunavuoro per/huone/päivä. Varaukset sisäänkirjautumisen jälkeen saunojen ovissa olevista varauslistoista, ei etukäteisvarauksia. Vieraidemme käytössä on myös Solo Sokos Hotel Tornin  kuntosali. Riittävien turvaetäisyyksien varmistamiseksi kuntosalilla saa treenata korkeintaan 10 henkilöä samanaikaisesti. Kuntosalin pukuhuoneet eivät ole käytössä.

 

JOPOT

Tampereeseen voi tutustua myös pyöräillen! Tarjoamme vieraillemme mahdollisuuden lainata Jopoja maksutta muutamaksi tunniksi.

 

VINKIT LAPSIPERHEILLE

Ravintola Grill Itissä on pikkuväelle oma ala carte lista. Lastenruokien lämmitykseen apua tarjoaa mielellään 1.-kerroksen ravintoloidemme henkilökunta. Vastaanotostamme voi lainata kirjoja ja pelejä huoneeseen. Kysy vastaanotosta ohjeet Onni Oravan aarrejahtiin ja nouda palkintosi vastaanotosta kun olet selvittänyt koko tehtävän! Voit myös bongata Onni Oravan tervehtimässä vieraitamme hotellin tiloissa kesäaikaan.

 

KESÄMUISTOT MUKAAN

Vastaanotossa on myynnissä Vila-lammas sekä Onni Orava -pehmoleluja. Aikuisille löytyy kesälukemista Rikospaikka Tampere –novellipokkarin muodossa.

 

HUONEENLUOVUTUS

Huone tulee luovuttaa lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Suosittelemme hoitamaan huonelaskun jo lähtöä edeltävänä iltana tai mennessänne aamiaiselle, näin vältätte lähtiessänne mahdollisen ruuhkan vastaanotossa. Myöhäinen huoneenluovutus maksaa 10€/tunti ja on saatavilla varaustilanteen mukaan. 

 

TURVALLISUUS ON MEILLE ENSIARVOISEN TÄRKEÄÄ

Hotellimme ja ravintolamme noudattavat viranomaisten koronavirusta koskevia ohjeita ja määräyksiä. Henkilökuntamme on ohjeistettu hyvän käsihygienian ja yleisen hygienian huolehtimiseen sekä toimimaan poikkeustilanteissa. Olemme tehostaneet siivouskäytäntöjä.

Huomioithan vierailusi aikana, että välttääksemme ylimääräistä käyntiä huoneissa majoituksen aikana teemme välisiivouksen vain erillisestä pyynnöstä.

Lisätietoja turvallisuuteen ja hygieniaan liittyvistä toimenpiteistä löytyy täältä.

 

Lämpimästi tervetuloa vieraaksemme Original Sokos Hotel Villaan Tampereelle!

 

 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme. Kampanjahinta ei vaadi kirjautumista.