Varaa palkintoyösi nyt
25.10.2019

Palkintoyöt varattavissa vuodelle 2020

Voit hyödyntää S-pisteitäsi myös rentouttavaan hotellilomaan. S-pisteillä maksettava palkintoyö on palkitsevin tapa hyödyntää S-pisteitäsi. Palkintoyöt ovat nyt varattavissa Sokos Hotelleihin ja Suomen Radisson Blu Hotelleihin vuodelle 2020.

Palkintoyön hinta on 34€ Original Sokos Hotelleissa ja 65€ Break- ja Solo Sokos Hotelleissa. Radisson Blu Hotelleissa palkintoyön hinta on 34€, paitsi 65€ Helsingissä Radisson Blu Hotel Plazassa, Radisson Blu Hotel Royalissa, Radisson Blu Hotel Aleksanterissa ja Tampereella Radisson Blu Grand Hotel Tammerissa. Palkintoyö sisältää majoituksen ja aamiaisen kahdelle hengelle.

Varaat palkintoyön kätevästi Sokos Hotelleihin Sokos Hotels -sovelluksesta, verkosta Oma S-Card -palvelusta, myyntipalvelustamme tai hotellista. Suomen Radisson Blu Hotelleihin voit tehdä varauksen myyntipalvelun ja hotellin lisäksi myös verkkossa osoitteessa www.radissonblu.fi etukoodilla SCARD tai SCARDP (Premium-asiakkaat).

Palkintoyö maksetaan kokonaisuudessaan S-pisteillä viimeistään sisäänkirjautumisen yhteydessä. Ennakkoon maksettua palkintoyötä ei voi peruuttaa eikä suoritettua maksua palauteta. S-Card palkintoyö on käytettävissä vapaa-ajanmatkalla.

Varaa rentouttava palkintoyö nyt!