Sokos Hotels S-Card palkinto lahja matkustelu
Varaa ensi vuoden palkintoyösi nyt
18.10.2018

Palkintoyöt varattavissa vuodelle 2019

Voit hyödyntää S-pisteitäsi myös rentouttavaan hotellilomaan. S-pisteillä maksettava palkintoyö on palkitsevin tapa hyödyntää S-pisteitäsi. Palkintoyöt ovat nyt varattavissa Sokos Hotelleihin ja Suomen Radisson Blu Hotelleihin vuodelle 2019.

Palkintoyön hinta on 34€ Original Sokos Hotelleissa ja 65€ Break- ja Solo Sokos Hotelleissa. Radisson Blu Hotelleissa palkintoyön hinta on 34€, paitsi 65€ Helsingissä Radisson Blu Hotel Plazassa, Radisson Blu Hotel Royalissa, Radisson Blu Hotel Aleksanterissa ja Tampereella Radisson Blu Grand Hotel Tammerissa.

Palkintoyö maksetaan kokonaisuudessaan S-pisteillä ja se on käytettävissä vapaa-ajanmatkalla. Palkintoyö sisältää majoituksen ja aamiaisen kahdelle hengelle.

Varaat palkintoyön kätevästi Sokos Hotelleihin verkosta Oma S-Card -palvelusta, myyntipalvelustamme tai hotellista. Suomen Radisson Blu Hotelleihin voit tehdä varauksen myyntipalvelun ja hotellin lisäksi myös verkkossa osoitteessa www.radissonblu.fi etukoodilla SCARD tai SCARDP (Premium-asiakkaat).