Menu
S-Card palkintoyö

Palkintoyö on palkitsevin tapa hyödyntää S-pisteitäsi

S-pisteillä maksettava palkintoyö on palkitsevin tapa hyödyntää S-pisteitäsi. Varaa nyt palkintoyö ja nauti rentouttavasta hotellilomasta!
 
Original Sokos Hotelleissa palkintoyön hinta on 34 S-pistettä ja Break- sekä  Solo Sokos Hotelleissa 65 S-pistettä.
Radisson Blu Hotelleissa palkintoyön hinta on 34 S-pistettä Turussa, Espoossa ja Helsingin Radisson Blu Seasidessa, muissa Suomen Radisson Blu hotelleissa Helsingissä Radisson Blu Hotel Plazassa, Radisson Blu Hotel Royalissa, Radisson Blu Hotel Aleksanterissa, Tampereella Radisson Blu Grand Hotel Tammerissa ja Oulun Radisson Blu Hotellissa palkintoyön hinta on 65 S-pistettä.  
 
Palkintoyö maksetaan kokonaisuudessaan S-pisteillä ja se on käytettävissä vapaa-ajanmatkalla. Palkintoyö sisältää majoituksen ja aamiaisen kahdelle hengelle. Palkintoyön voit varata itsellesi mutta myös läheisillesi, joille haluat tarjota mukavan yön hotellissa.
 
Sokos Hotelleihin varaat palkintoyön kätevästi verkkosivuiltamme  tai  Sokos Hotels -mobiilisovelluksesta valitsemalla palkintoyö tai olemalla yhteydessä myyntipalveluumme tai suoraan valitsemaasi hotelliin. Huomaathan, että palkintoyötä toiselle ei toistaiseksi voi varata Sokos Hotels -sovelluksen kautta.
 
Suomen Radisson Blu Hotelleihin voit tehdä varauksen myyntipalvelun ja hotellin lisäksi myös verkkossa osoitteessa www.radissonblu.com varauskoodilla SCARD tai SCARDP (Premium-asiakkaat).

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme. Kampanjahinta ei vaadi kirjautumista.