Savonlinna, työhuone, etätyö, hotelli
Hotellihuone työhuoneeksi

Päivähuone työhuoneeksi Savonlinnassa

Päivähuone työhuoneeksi – tervetuloa myös pidemmäksi aikaa
Ota breikki kotinurkkien häiriötekijöistä ja piristä etätyöpäivää erilaisessa ympäristössä. Kaikissa huoneissamme on vedenkeittomahdollisuus ja langaton verkko käytettävissä veloituksetta. Välillä voit oikaista pitkälleen muhkeaan vuoteeseen tai käydä nauttimassa herkullista lounasta ravintola Perlina di Castellossa.
 
Päivähuone
Tarjous voimassa 30.4.2021 asti.
Käytettävissä klo 8-18
Standard-huoneessa 45 € / päivä, Superior-lisä 20 €.
 
Teemme kaikkemme, että hotelliemme ja ravintoloidemme turvallisuus ja hygienia ovat erityisen hyvin hoidettu. Hotellimme noudattavat viranomaisten sekä yrityksen sisäisiä koronavirusta koskevia ohjeita ja määräyksiä. Henkilökuntamme on ohjeistettu hyvän käsihygienian ja yleisen hygienian huolehtimiseen sekä toimimaan poikkeustilanteissa. Olemme tehostaneet siivouskäytäntöjä ja varmistaneet saippuan, käsidesin ja käsipyyhkeiden riittävyyden kaikissa tiloissamme. Olemme tehneet muutoksia palveluiden tarjoamiseen, mm. aamiaistarjoilumme on porrastettu ruuhkaisina aamuina ja aamiainen on mahdollista tilata myös huoneeseen.
 
Lisätietoja ja varaukset: Myyntipalvelu 010 764 2000 tai sales.suur-savo@sok.fi.Rsssavintolapalvelut tulee varata ennakkoon Osuuskauppa Suur-Savon myyntipalvelusta, puh: 010 - 764 2000 (0,0835€ / puhelu + 0,1209€ / min) tai